Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwirka123

jaka trampolina dla dwójki dzieci?

Polecane posty

Gość elwirka123

hej wam, jestem na kupnie trampoliny do ogrodu dla moich maluchow mozecie polecic cos solidnego? mam dwojke dzieci wiec nie wiem jaki rozmiar bedzie okej, myslicie ze 3 metrowa wystarczy?

Gość gość
My mamy na dwoje dzieci średnicę około 370 cm i jest wystarczająco miejsca- nie przeszkadzają sobie,jedno nie wpada na drugie. ważne jest też żeby siatka osłaniająca była wewnątrz a sprężyny z osłoną na zewnątrz- bo jeśli osłona i sprężyny są wewnątrz to skaczą po tym, siadają- dziurawi się to i jest ryzyko że noga wpadnie w sprężyny. Zwróc uwagę czy osłona na sprężyny jest gruba i podszyta czymś- jeśli sama folia-ODRADZAM- rozrywa się i niebezpieczne dla dzieci bo sprężyny wtedy na zewnątrz.

Trampolina o średnicy 3 metrów będzie w tym wypadku dobrym wyborem, bez problemu zmieści się na niej dwójka dzieci. Mogę zaproponować model Sapphire 10 FT o średnicy 305 cm, ma bardzo stabilną i solidna konstrukcję, która gwarantuje bezpieczeństwo użytkowania. http://www.abcfitness.pl/trampoliny/trampolina_sapphire_10ft_305_cm_srednicy.html