Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Propagandowy pseudopatriotyczny bełkot!

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się, czemu w tym dziale piszą osoby, które za granicą nigdy w życiu nie były. Plują na wszystko, z nacjonalistycznym zacięciem wyzywają na osoby, którym zdarzyło się zmienić kraj, w którym żyją. Wszędzie wciskają reklamę swojej działalności, często taką, którą osoby spoza Polski nie są zupełnie zainteresowane. Jakieś domki na urlop, bez wyżywienia w najgorszej pipiduwie, jakieś pseudopośrednictwa pracy. Czy naprawdę w tej Polsce jest aż tak źle, że aż tak dużo ludzi musi leczyć swoje kompleksy na tym forum? Przecież sącząc ten jad zniechęcacie wszystkich do Polski, może i niektóre osoby miałyby chęć wrócić, ale jak się czyta niektóre wpisy, to strach po prostu pomiędzy takie typy wracać, lepiej się już na tej emigracji męczyć. Plucie na wszystko. Na emigrację, na kościół, na "polczyny". Kto takie trudne ma życie, że tak musi się na tej kafeterii wyżalać?

Gość gość
Ty policja kurfo, wara od Polski i Polakow smieciu emigracyjny. Same zaczęliście opluwać Polskę. Żyjecie tam jak dziady, jak smiecie, jak szczury. Na pokojach, w wynajmowanych domopodobnych stodołach. Armia pakowaczy, podcieraczy, zmiataczy, zmywacy, ładowaczy, scieraczy i c****j wie czego jeszcze. Ja w UKa jeszcze siedzę, zarabiam ponad 2 klocki, znam jezyk i mam przyjaciół z innych krajów, ale takiego kurestfa jakie sobą reprezentujecie, to nie zdzierżę. Banda chamów i prostaków z UKa. Trochę bubu to dziadostwa przytuliło i ura bura, wieki mi światowe. Dziady z PL.

Gość gość
Ty tłusty, śmierdzący kwaśnym potem oblechu z króciutkim siusiaczkiem i stulejką. Gdyby w Polsce było mniej podobnych tobie krasnali, to może mniej kobiet musiałoby szukać pocieszenia za granicą. Wyszoruj swoje zapuszczone tłuste cielsko i zacznij chodzić na siłownię, to może jakaś pozostała jeszcze w Polsce ostatnia dziewica uwolni cię od grzechu permanentnej masturbacji.

Gość gość
Siłownia powiadasz smieciu emigracyjny. Chciałabyś mieć taka figurę jak ja. Zazdrosne kurefki spod znaku matelana. Gnijcie w UKa smiecie emigracyjne, niech wam Timory dobrze analki przeczyszcza, wy tak lubicie przecież im dawać w kakao. Banda smieci z emigracji.

Gość gość
Chciałabym? Masz ginekomastię oprócz otyłości? Może pójdziesz do endokrynologa, zamiast jad na forach wylewać. Szanse małe, ale może zamiast bioder i klata się w końcu rozwinie. Żal mi cię ograniczony człowieku, ale permanentne walenie konia nie zapewnia zainteresowania dziewczyn, a może skończyć się siniakami i otarciami napletka bidoto.

Gość gość
Nie mam napletka śmieciu emigracyjny, ssałabyś pewnie mojego k/u/t/a/s/a bo wy ta bardzo lubicie dorodne i obrzezane fiuty. Smierdzące Polczyny.

Gość gość
biedaku, napletka nie masz. rozumiem, grzybica tak mocno zaatakowała, że trzeba było usunąć. Teraz koledzy z kółka narodowców się śmieją, żeś się dał obrzezać, to za pokutę dajesz sobie obrażanie polskiej emigracji. Nie przejmuj się, dobrze, że z napletkiem całego siusiaczka ci nie wycięli, ale musisz teraz uważać. Bo jak się grzybica wda w żołądź, to już nie skończy się na takiej kosmetyce, jak to z napletkiem było. Naprawdę powinieneś ograniczyć walenie konia, tym bardziej, że to przecież grzech.

Gość gość
Hahahaha hahaha hahaha hahaha hahahaha przynajmniej mi nie śmierdzi, tak jak z twojego dzyndzla.