Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż się mnie czepia, że nie mam żadnych pasji.

Polecane posty

Gość gość

To prawda, nie ma nic takiego, co by mnie tak strasznie interesowało. Jedni jeżdżą na ryby, inni hodują kwiatki, inni pasjonują się malarstwem. A ja nie mam nic takiego, co by mnie tak bardzo mocno interesowało. Mąż mi to wytyka, uważa, że jestem przez to "nudna" i ciągle stawia mi za przykład dziewczyny, które się czymś interesują. Co zrobić, żeby odkryć w sobie pasję???

Gość gość
To powiedz jemu,ze to on teraz jest Twoja pasja i inna Ci nie potzrebna bo za duzo by to bylo jak dla Ciebie ;)

Gość gość
A co jest pasją Twojego męża?

Gość gość
pewnie siedzenie na kanapie dlubanie w nosie i toczenie kulek z niego wydobytych :P

Gość gość
widziały gały co brały, wiedział, że nie masz pasji i taka cie poślubił, więc niech teraz nie wymyśla

Gość gość
Odpowiedz mu klasycznym tekstem kur domowych: Moja pasja to dom i rodzina! :D

Gość gość
On chciałby podróżować, lubi sport, często chodzi z kolegami pograć w piłkę, squascha (nie wiem, czy dobrze napisałam) czy tenis stołowy, lubi motoryzację. A ja nic, tylko siedzę z córką w domu.

Gość gość
moj maz tez mi tak kiedys wyjechal tylko ze on jest slepy wiec mu wytlumaczylam ze czytanie kilku ksiazek w miesiacu, czy robienie setek zdjec profesjonalnym aparatem to tez rodzaj pasji. niektorym facetom wydaje sie ze jak nie jezdzisz na rowerze kilka razy w tygodniu albo nie rzezbisz ciala na silowni to jestes bez pasji. sa rozne hobby. jedni uwielbiaja piec ciasta, inni ogladaja filmy, inni biegają a jeszcze inni spaceruja z psem.

Gość gość
no własnie hehe powiedz ze twoim sesnem zycia jest pranie i gotowanie i w tym sie spelniasz

Gość gość
A ja gram w gry :P Moją nową pasją jest GTA V.Przez to dziś nie będzie obiadu tylko pizza, bo gram! :D

Gość gośćpełenpasjiwpaski
Wow, gry to super pasja, polecam :) Tak samo oglądanie horrorów :) I czytanie horrorów :) O kurka, ile mam pasji, sama nie wiedziałam :D

Gość gość
spacerowanie z psem i bieganie to też niesamowita pasja :o

Gość gość
a ty nie chcesz podrozowac? eee nie wydaje mi sie ;P moze po prostu wyjdzcie gdzies razem, niech cie nauczy grac w bilard albo pojdzcie do kina. przeciez jak tak siedzisz z corka w domu to tez ci sie pewnie nudzi. nie dziwie sie chlopu ze chce gdzies wyjsc. nie trudno ci bedzie mu zaimponowac. zapytaj go jakie auta lubi i udawaj ze sluchasz, wiesz jak sie ucieszy ;)

Gość gość
do gosc to zes dowaliła. bieganie to nie pasja. dobre

Gość gość
A mój to jest taki że zanim pomyśli to gada i mnie wkurza np . Przeprowadzamy się niedługo i mówię wyślę książki pocztą odbierzesz mi na miejscu , na co on a po co ci książki -sprzedaj je albo zostaw tutaj , no nic wie że uwielbiam książki czytać i mieć je na półce też chociaż już przeczytałam ,dobra zabrał mi w końcu książki autem ,resztę zabierze później . Albo mówię dobrze sztalugę kupie sobie na miejscu bo widziałam że są tam resztę moich rzeczy do malowania autem zabierzesz ,na co on mówi ( wie że maluje od zawsze ) mówi a co ty będziesz malować .No ręce opadają ,ale w końcu i tak zrobi jak mówię .

Gość gość
biedne kobiety jesteście jak was luby nie zauważa, że macie pasje: u mnie jest tak ja uwielbiam malować szyć dziergać i czytać wspólnie uwielbiamy grać (zdarza się to b. rzadko 2 góra 3 razy w mcu) on zapalony fotograf, interesuje się też informatyką, bawi się własną stroną internetową i coś tam próbuje (może kiedyś zrozumiem co - teraz wyszłam na wyrodną partnerkę, no cóż może trochę w tym prawdy), lubi też czytać co jakiś czas, pyta, czy może płótno mi kupić, a jakich farb teraz używam, o wyszła nowa gra, czy książka, tak więc jakoś się dogadujemy oczywiście nie pozostaje dłużna, był konkurs fotograficzny, w którym nagrodą była książka, niestety mój ukochany nie wygrał, no cóż zrobiłam mu na pocieszenie pyszną kolację i wręczyłam prezent (jak się domyślacie była nią książka, którą chciał wygrać) autorko może to nie kwestia tego, ze ty nie masz pasji, tylko tego, ze twój partner tego nie zauważa?

Gość gość
A kto powiedzial,ze kazdy musi miec jakies pasje? Co to w ogole za nacisk? Mam pasje bo tak trzeba? Bo taka moda? Bo nie chce byc gorsza od innych? Ludzie co za glupota.jak by mi maz cos takiego powiedzial to walkiem w leb by chyba dostal i to wtedy bylaby moja pasja :P

Gość gość
każdy coś tam robi by było mu dobrze, właśnie jest to pasja, to coś co stawia ci przyjemność, dla jednych to sprzątanie, ogródek, dla innych sport, motoryzacja, czy inne coś, nie uwierzę, że autorka nie ma pasji/hobby, bo by w głowę dostała nie jest robotem i potrzebuje tzw. chwili dla siebie

pasjami wyżeram gorzką czekoladę . czy to się liczy jako hobby ?:D

Gość gość
Moja pasja jest... seks z mezem. Takim spoobem i wilk syty i owca cala :P

Gość gość
pewnie;)

Gość gość
Czekolada to bardzo popularna pasja :P

pasję - hobby i pies wie czym jeszcze mojej siostry jest ....robienie prania. Ale to jest cały rytuał - zbierania , sortowania kolorów i materiałów , dobierania proszku / żelu , decydowania o zapachu - a ma z 8 rozpoczętych butelek z płynami do płukania , rozwieszania - a jak jest wiosna i pierwsze ciepłe wiatry to czasami siadamy naprzeciw wieszaka i ....kontemplujemy naturę świata .:) I to jest prawdziwe hobby . I przyjemność i pożyteczne :D uwielbiam te chwile .

Czekolada to bardzo popularna pasja jezyk.gif x tak też sobie pomyślałam ale żeby nie być taka sama jak inni " hobbyści czekolady " pożeram tylko gorzką :D W końcu co jest nadzwyczajnego w jedzeniu " zwykłej " czekolady ? :D gorzka - to elita :D

Gość gość
zdziwiłbyś sie ile kobiet uwielbia robić pranie :D

wcale się temu nie dziwię :) sama lubię zmywać ręcznie naczynia , oczywiście od czasu do czasu ,ale wtedy ...lepiej mi się myśli a ja zyskuje przekonanie ,ze panuję całkowicie na którąś z dziedzin mojego życia :) Sama lubię prace , których efekty od razu widać , przynoszące od razu poczucie dobrze wykonanej pracy . A na marginesie - ktoś kto uważa ,żę pasja czy hobby to koniecznie musi być zajęcie albo drogie albo niebezpieczne albo modne jest po prostu ...dziecinny - tak to nazwijmy . Pasją może być domywanie filiżanek po kawie . I jeśli sprawia m to przyjemność ....:D

Gość gość
allium ty to jestes stara kociara i pasjonujesz sie biciem dzieci. a czekolade zresz bo jestes zarłokiem. nie mylmy nalogow z pasjami.

mam nie tylko koty ale i psy - to kim jestem ?:) dzieci nie biłam a wychowywałam :) a czekoladę jem tylko dla magnezu , tka naprawdę wcale za nią nie przepadam ale co robić jak mi oko uporczywie skacze ?:D

Gość gość
Buahaha umieram ze śmiechu pranie czy wybieranie kurzu to pasja,dobre,moja pasja jest mycie kibla,uwielbiam wycierać ślady kupy,jaką satysfakcja gdy zaraz po spłukać widać efekty ;)