Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korzystanie z prostytutek

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat jestem sam w zasadzie całe życie, większość kobiet mnie odrzuciła za wygląd miałem 3 związki które były z kobietami niezbyt pięknymi (mimo to jedną z nich kochałem) jednak to była tragedia, oszukiwanie mnie, wykorzystywanie i traktowanie jak gorszego faceta. Związki te razem trwały mniej niż rok. Nie nadaję się dla kobiet jako facet/partner ale jak każdy potrzebuje bliskości, czułości, seksu. Zastanawiam się nad korzystaniem z panien płatnych, dostanę dzięki temu seks i namiastkę bliskości. Tamte związki wspominam bardzo źle, większość tych kobiet nie podniecałem nawet czy takie rozwiązanie jak prostytutki jest dla takiej osoby jak ja dobrym wyjściem? chciałbym korzystać chociaż te 2 razy w miesiącu... prawiczkiem nie jestem jednak ilość stosunków nie przekroczyła na pewno 60 przez całe życie.

Gość gość
facet masz ponad 30 powinieneś wiedzieć co dla ciebie dobre. Jeśli masz się męczyć to spotkaj się z jakąś miłą panią a koszty i tak mężczyzna ponosi więc to nie ma znaczenia czy płacisz za sam seks czy za całą znajomość.