Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie może coś doradzicie.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj pod wieczór napisałem do dziewczyny: wyglądało to tak, że napisałem na fb, że kojarzę ją ze szkoły i tak jakoś natknęło mnie, aby do niej napisać i zapytałem jak jej mija wieczór, a na samym końcu dodałem że jeżeli chce to możemy się poznać, no i problem w tym że nie odpisuje od wczoraj, a widzę że wiadomość wyświetliła, czy pisać do tej dziewczyny dalej czy odpuścić sobie? Jezeli juz mam do niej napisać to co? Jest tez taka opcja ze jej koleżanka mogla cos jej o mnie nagadać z ktora "kręcę" ale szukam dalej, bo widzę ze nic z nia nie będzie. Choć w sumie czy nie kontynuować znajomość z tą koleżanką z którą coś tam "kręce", tylko jest problem z nią w tym, że ona mi nie odpisuje, z nie wiadomych mi przyczyn(nie odpisuje odkąd napisałem do jej koleżanki, no ale w sumie miałem z nią w tym samym dniu lekkie spięcie, bo napisałem jej że słabym wytłumaczeniem ucieka od rozmowy, i od tamtej chwili cisza...). Co do tej drugiej koleżanki, to pewnie większość zapyta czemu napisałem a nie zagadałem, a dlatego że nigdy ja oraz ona nie jesteśmy sami, ciągle ktoś nas oblega, a tak jakby mi odpisała, to bym zaprosił ją na jakieś lody, aby bliżej się poznać. One są w 2 gimnazjum, ja w 2 technikum. Mam 18 lat, a one 15.

Gość gość
nie wiem

Gość gość
gimbaza musi się uczyć