Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mysli facet o kobiecie ktora mowi facetowi, ze chce sie z nim kochac?

Polecane posty

Gość gość
że jest z******tą kobietą!

Gość gość
p.i.e.r.d.o.ł.y

Gość gość
chodzi o kobiete, ktora spotyka sie jakis czas z facetem i proponuje pierwsza seks, czy facet pomysli negatywnie jesli traktuje ja powaznie? czy ja to przekresla ? bo jesli nie to wiadomo, ze bedzie chcial ja zaliczyc

Gość gość
gimbaza już zadaje pytania?

Gość gość
zależy na co liczysz? Jeśli na związek to raczej nie będziesz dobrze oceniana bo równie dobrze mogłabyś dawać się każdemu innemu skoro jemu od tak proponujesz. choć czasem coś wychodzi z seksu na początku ale bardzo rzadko. Każda sytuacja jest inna bo różne rzeczy mogą łączyć ludzi. Co innego z wieloletnim kolegą gdy oboje są wolni przez wiele lat a co innego nowo poznany mężczyzna w zasadzie obcy.

Gość gość
Z autopsji. Sex zaproponowała mi bardzo atrakcyjna (moim zdaniem) mężatka Jestem żonaty, nasze małżeństwo to fikcja, lecz Ona o tym nie wie Obróciłem to w żart , z wielu powodów, nie jestem gotów na zdradę obawiam się kompromitacji nie wiem jakby ona to potraktowała-dyskrekcja?

Gość gość
Zaciekawił mnie ost wpis. Ja zaproponowałam zonatemu seks i odmówił :) latwe to nie było. Nie wiem dlaczego tak sie zachował, był zakochany.. Zrozumiałam, odpuściłam i teraz to ja sie zakochałam. On o tym nie wie i się nie dowie. Nic z tym nie robię, nie widzę już zainteresowania z jego strony. Boli ale przestanie. Nigdy nikomu! Wcześniej nie zdarzyło mi się zaproponować seksu.

Gość gość
Oczami wyobraźni już widzę jego minę.

Gość gość
To zdarza się co dzień Czynie pewne aluzje, dla znajomej z pracy. Lecz oboje wiemy ze na tym koniec, robię to często i zawsze jawnie.

Gość gość
To zdarza się co dzień Czynie pewne aluzje, dla znajomej z pracy. Lecz oboje wiemy ze na tym koniec, robię to często i zawsze jawnie. !

Gość gość
ze jest latwa

Gość gość
ja się na to umówiłam z facetem i chciał czegoś więcej. Nie chciał mnie wypuścić

Gość gość
co za hipokryzja, bo facet pomysli, że tez innemu dajesz.. a jak facet daje od razu, to co jest okej, tyo nie powinien byc czasem skreślony przez kobiete, bo pewnie jak jej dał, to kazdej innej.. HIPOKRYCI!!

Gość gość
oczywiscie ze tak

Gość gość
Jakie aluzje. ? Np?

Gość gość
Jesteśmy na ty Ale np. Pani ......... jednak nie mogę napisać Nie wiadomo kto to przeczytać i skojarzył ..

Gość gość
Jak mogę go sprawdzić? Subtelnie...podkręcić?

Gość gość
Ona to robi tak Podchodzi od tylu ,gdy siedze, masuje kark,pyta -jest ci przyjemnie. Odpowiadm ,że bardzo ,rob mi tak jeszcze.. Ona do uszka -umowimy się dziś na..... Kończy się śmiechem ,jak dotychczas.

Gość gość
Ale fajnie :) Ale pozwalasz sobie na to. . a on nie :( I co zrobić?

Gość gość
Nic ,lub cos? Ważne , ażeby się najpierw zastanowić. Następnie znów się zastanowić i przemyśleć. By później nie żałować... siebie,jej ,jego ....ich jego.

Gość gość
Że jest bardzo odważna.

Gość gość
ps. imponuje mu.

Gość gość
"co mysli facet o kobiecie ktora mowi facetowi, ze chce sie z nim kochac? " .... co myśli sobie facet? nie wiem i obojętne mi to... jeśli mi się chce jego to dam mu sygnał :) albo zaproponuję ....jeśli mi się nie chce to wiadomo "cisza w eterze" ....jeśli facet mi zaproponuje ... no cóż ... moja reakcja zależy od tego z jakim facetem mam doczynienia

Gość gość
Jeżeli ma ponętne ciało i do tego dużą inteligencję facet od pierwszego spojrzenia ma mokro w spodniach i ślina leci mu z pyska, dostając przy tym małpiego rozumu......tak każdy nie ma wyjątków.

Gość gość
Bez przesady, chyba ze małolat

Gość gość
wyjatek stanowi regule