Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszeliście o tej dziewczynce??

Polecane posty

Gość gość
niech zdycha. podatnikow nie stać na utrzymywanie biedoty w dodatku upośledzonej nhieuleczalnie chorej z której nie ma pożytku a tylko koszty

Gość gość
przeciążony bo chyba dużo ludzi oglądało jej mama pisze na stronie Przyszła na świat i już ją bolało. Nie rączka, nie nóżka - bolało ją wszystko. Jakby ktoś cały czas polewał ją wrzącą wodą... Pamiętam ten grymas twarzy kilka sekund po urodzeniu i ten ciągły płacz. Płakała, gdy ją mierzono, płakała, gdy ją ważono, płakała, gdy ją badano i kiedy ją dostałam owiniętą w pieluszkę, aby ją w końcu przytulić. Im bardziej ją tuliłam, tym bardziej zanosiła się płaczem... Skąd mogłam wiedzieć, że mój dotyk tak bardzo ją boli? Skąd mogłam wiedzieć, że osobiście dokładam jej w tym momencie ran i pęcherzy? Lekarze już wiedzieli, że coś jest nie tak, jednak nie dali nic po sobie poznać. Dopiero wieczorem zaczęły do mnie docierać pierwsze informacje…

Gość gość
jej rodzice sprzedali dom wszystko co mieli i to dziecko w reportażu mówi: będzie dobrze płakać się chce

Gość gość
TEN przeszczep pomaga.BYL dokument.CHLOPCU przeszczepili komorki od brata dali chemie .WPLCMY dla tego aniola BIEDACTWO

Gość gość
pomagajmy proszę