Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowana16

toaleta,potrzeby ,a wycieczki (szkolne, integracyjne (itp.)

Polecane posty

Gość skrępowana16

za tydzien jade na wycieczke szkolną do pienin na 5 dni jestem bardzo wstydliwa a tam będzie wspólna toaleta czyli nie bedzie w pokoju tylko np. na korytarzu (w hotelu ) ;) i ja się... wstydze ,bardzo, pierdziec yy ,srac gdzie indziej niz w moim domu bardzo się wstydze przy kimś z znajomych (a bede spała w pokoju z 3 dziewczyn z klasy)w dodatku mało tam osób znam jak to... załatwić macie jakieś nwm triki jak wy sobie radzićie wtakich sytuacjach? , bardzo się ciesze na tą wycieczke ,ale bardzo boje się tego problemu (jestem bardzo przewrażłiwiona) i boje sie ze to zniszczy mi wyjazd) ;( bardzo prsze o pomoc ..;( ja potrafie tak robić że całą noc trzymać a pózniej starsznie mnie brzuch boli ... jak to robić na wycieczkach żeby nikt się nie skapnął jak sobie radzicie?

Gość gość
Tez tsk mialam kiedys. Musisz zrozumiec ze KAZDY SRA I PIERDZI! ☺ poprostu idziesz do toalety puszczasz wode dla zagluszenia papier dajeszdo kibelka zeby nie hlupalo po pupie w kieszeni miej malutki odswiezacz i psiknij. Kulturka i molego wyjazdu

Gość gość
dziękuje ;)

Gość gość
Ustabilizowana, zdrowa dieta ułatwia takie problemy. Wypróżnienie jest wtedy przewidywalne, trwa chwilę i nie robi wielkiego smrodu, bo natychmiast zdążysz spuścić wodę, a nie siedzisz i smrodzisz parę minut. Nie warto nic wstrzymywac, bo gazy lubią się uwalniac przez sen :)