Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olandia, ktoś robił tam wesele albo tam był na weselu?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo zależy mi na opiniach bo ciężko je znaleźć :). Miejsce wydaje się super!

Gość gość
miejsce super,blisko Międzychodu.Drogo i specjalnie nie najesz się.Wszystko wydzielone.Wybierasz z menu i zamawiasz.Elegancko ale sztywno. takie bardziej ą ę

Gość gość
A ja mam zdanie trochę inne: mieliśmy wesele w Olandii i było bajkowo i fantastycznie! Jedzenia całego nie mogliśmy przejeść i było przepyszne! Fakt, może ceny nie są jakieś niskie, ale coś za coś. Uważam, że warto. Sala z kopułą fenomenalna - idealna na wesele. Obsługa też super - uśmiechnięci, pomocni. Na drugi dzień mieliśmy jeszcze poprawiny i w nich to już w ogóle było zero sztywniactwa, bo sobie siedzieliśmy przy drewnianych ławach w parku przy sali, pogoda była piękna - środek lata, więc super chill :) I dodam jeszcze jedno: menu to kwestia wyboru: można wybrać "wydzielone porcje", a można z półmisków czy też bufetu. My mieliśmy przystawkę i zupę zaserwowaną przez kelnerów, drugie danie na półmiskach w stole. Resztę: zimy bufet i ciepły bufet mieliśmy własnie na takich wozach drewnianych - super opcja. i Pyszną mają też szynkę w cieście!! ogromnie POLECAM

Gość gość
Dramat