Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalina84

Kobieta po 30stce nie ma co szukac faceta z czystym kontem w zblizonym wieku

Polecane posty

Gość natalina84

Pozostali nam chyba jacys starzy panowie 40+ (dla mnie to oznacza starego). Rownolatkowie +-3 lata wola mlodsze, maja juz dawno zony luz problemy z psychika (sprawdzilam). I byloby milo byc z mezczyzna naprawde dopasowanym do siebie, smiac sie z tych samych rzeczy, pojechac gdzies na wakacje bez klotni i nerwow i poprzytulac sie przy filmie w deszczowy dzien, ale dopiero niedawno dotarlo do mnie, ze nie bede tego miala. I to jest smutne i przykre.

Gość gość
A ja znalazłam trzydziestolatka z czystym kontem, chociaż sama mam niezbyt czyste.

Gość natalina84
no jestem bardzo już wyluzowana i nie żaluje tego kroku. nikomu

Gość gość
Ja znam kilkunastu z czystym kontem, normalnych, ustawionych, którzy szukają normalnej kobiety w wieku ok 30 lat, ale takiej, która nie będzie ich traktowała jak była rozpłodowego lub jak portfel. Takim zawsze mówią, że są zajęci.

Gość gość
to po co szukacie wśród 30latków są jeszcze przecież młodsi faceci co nie

Gość gość
tez nie moge znalezc nikogo fajnego ok. 30. mam dobra prace i mieszkanie wiec nie zalezy mi na ciagnieciu kasy a mimo to ciagle trafiam kula w plot.

Gość gość
a 40 latkowie nie wolą młodszych :D? no k***a jasne chciałybyście z czystym kontem a same sie p**************e z kim popadnie sram na was! :D

Gość gość
A ja znam paru całkiem fajnych 30-latków z czystym kontem.

Gość gość
Masz w sumie racje. 30 latkowie interesuja sie dziewczynami 20-25lat.

Gość gość
z czystym kontem to znaczy prawiczka ???

Gość gość
Bzdury ,znam kilku fajnych i chętnych I nie interesują ich dwudziestolatki .

Gość gość
Mam 34 lata, znam wolnych, ale jeden alkoholik, inny woli chłopaków, dla innego jestem za gruba...

Gość gość
bzdury. chyba, że szukasz "czystego" jak śnieg, ale wolnych i bez "przychówku" jest sporo. sama zostałam niedawno sama w wieku 34 lat i nie narzekam- może mieszkasz w jakiejś dziurze, nie masz znajomych i nie wychodzisz? a może to kwestia braku atrakcyjności czy pewności siebie- no niestety ale niektórzy nie potrafią znaleźć partnera w żadnym wieku, co widac na tym portalu, gdzie pełno 20 letnich nieudaczników, którzy plotą bzdury, że wszystkie dziewczyny, to k.. albo każda ma już kogoś. jasne..

Gość gość
jak jesteś gruba to jest cięzko

Gość gość
po co się wiązać z kobietą jak kobiety kłamią i zdradzają

Gość gość
moja niedługo synowa l.32 syn 34 poznali się dwa lata temu, za miesiąc ślub. Motto tego związku: warto było czekać. Oboje z czysty kontem,

Gość gość
co to znaczy z czystm kontem, nie mają ani złotówki czy jak ?

Gość gość1990
A co ty kobieto po 30 robiłaś jak miałaś 20 lat? Teraz to troszkę za późno na szukanie księcia z "czystym kontem", każdy normalny facet po 30 ma już żonę, planuje potomstwo, albo przynajmniej już ma stałą partnerkę, jeśli nie chce brać ślubu i mieć formalnego związku. Szczerze, okiem faceta, to muszę powiedzieć, że po 30 to już raczej ci faceci zostali, co albo sami nie chcą stałego związku, albo się do niego nie nadają i dlatego są sami.

Gość gość
sorry, ale ludzie się dzisiaj wcale nie pakują w dzieci i śluby w wieku 20 lat, poza tym nie siedzą z pierwszym/ą lepszą/ym do usranej smierci, tylko sie rozstają i zawsze jest jakaś podaż sensownych wolnych ludzi na rynku, więc jeżeli autorka nie szuka kogoś kto nigdy nie tknął kobiety, to nie powinna miec problemu, chyba że jest malo atrakcyjna..

Gość gość
gosc1990 troche mlody jestes sadzac po niku, zycie sie roznie uklada i nie mozesz uogolniac pytajac co sie robilo majac 20lat, nie kazdy ma szczescie w milosci i zycie sie roznie uklada, wystarczy troche zrorumienia miec dla innych, ja zrobilam wszystko zeby znalezc 2 polowke i mi sie nie udalo i nie bylam wybredna, bo pewnie zaraz mi tu ktos zarzuci ze wybrzydzalam itp, ale to nie bylo tak, nie mam sobie w tej kwesti nic do zarzucienia

Gość gość
20:13 a jak ktoś z odzysku moze być sensowny? przecież to się wyklucza... tworzyć stały związek z kimś kto był już w związku to tlyko świadczy o tym że ten ktoś nie potrafi tworzyć związków!

Gość gość
jeżeli ktoś był np w dwóch kilkuletnich związkach, to chyba jednak potrafi. to już raczej jak ktoś ma "czyste konto" w sensie, ze nigdy nie udało mu się z nikim wyjśc poza etap randek, to nie potrafi i już się raczej nie nauczy.. no rzeczywiście jak ktos ma takie kryteria, to nic juz nie pozaostało- tylko różaniec, albo "chłopcy" mieszkający z mamą , którzy stresuja sie jak sąsiad mówi im "dzień dobry":

Gość gość
Czyste konto oznacza, że nie ma się dzieci ani ciężkich doświadczeń z poprzednich związków. Są osoby, które nie od razu kojarzą się w pary, ale gdy już się zdarzy, to nie ma siły. I wtedy powtarzamy: warto było czekać...