Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki smartfon?

Polecane posty

Gość gość

chce kupic smartfona uzywke do 300zl. samsunga. chce zeby mial aparat ok.5mpix, flesz, android, dotyk, w miare duzy ekran, dobra jakosc zdjec i filmow, no i nie wieszal sie. doradzcie

Gość gość
nie kupuj szajsunga za 300 zl to mozesz kupic nowy telefon telefunken enjoy te1 mam i polecam

Gość gość
samsung nigdy mnie nie zawiodl, ostatni wzielam na abonament i syn zrzucil mi na plytki i po ekranie

Gość gość
ja mam myphone-nowy ,za 350zl z biedronki,apart b dobry,reszta tez smiga,na 2 karty 4,5 cala wyswietlacz ,jeszcze znajomi chwala Lg Samsung niekoniecznie jest chwalony

Gość gość
szajsung to najgorsze o moze by naprawde nie polecam najgorsze telefony

Nie jestem specjalistą w temacie, ale z tego co swojego czasu wyczytałem, sprawne działanie Androida wymaga minimum 1G pamięci operacyjnej. Jeżeli więc smartfon ma tylko 521MB, to raczej nie licz na fajerwerki :(.

Gość gośćula
ja mam samsunga i jestem b.zadowolona,w ogóle zawsze miałam samsungi albo nokie ,polecam model samsung galaxy ace3 GT-S7275R,nowy około 500 ,używka do 300 zł sie zmieścisz

po co ci jakas nowa cegla... :P teraz jest moda na zycie bez telefonu, jestes blizej ludzi, mniej pracy i w ogole... :D:P

Gość gośćula
ja bym dalej miała swojego starego samsunga ,ale wpadł mi ..do kibla :D więc kupiłam smartfona i jestem zadowolona. Nie trzymac telefonów w tylnej kieszeni jeansów gdy sie idzie do wc !

Gość gość
mi tez kiedys telefon wpadl do kibla ale dzialal nic mu sie nie stalo to bylo dawno to byl sony ericsson z klapka

Gość gośćula
mój by może działał ale sie brzydziłam bo to nie był mój kibel :P nie nurkowałam za nim , poszłam po duplikat karty i kupiłam nowy tel.

Gość Karollex
300 zł to trochę mało mimo wszystko. Ja także nie polecam samsungów, szczególnie używanych. Może Nexus 4 albo coś tańszego of LG? Są bardzo fajne. Mogę jeszcze polecić, jeśli chcesz trzymać się tej ceny, myPhone Funky, ale nową wersję.

Gość gość
Wydaje mi się, ze ten myPhone Funky to lepszy pomysł niż używany samsung... no chyba że się upierasz to w Teletorium sprzedają też używane smartfony, może będą mieli coś ciekawego :)

Gość gość
Sama kupowałam używkę w Teletorium, nie było żadnych niespodzianek więc polecam :)

Gość gość
Zarówno Smartfona Uroute S6 z ośmiordzeniowym procesorem Octa Core jak i wielofunkcyjna nawigację dedykowaną dla kierowców Tirów nabyłem w sklepie internetowym. Jego ofertę znajdziesz pod adresem www.uroute.pl Ma bardzo konkurencyjne ceny i szybko realizuje zamówienia.

Gość zxczx
Używam na co dzień smartfona Siswoo i8. Jestem z niego bardzo zadowolony. Szybka w ogóle mi się nie porysowała, chociaż intensywnie korzystam z telefonu, metalowa obudowa jest solidna, kolory spoko, głośnik też. Wiem od znajomego serwisanta, że ten telefon jest nastawiony na oszczędzanie energii, a przy dobrej optymalizacji aplikacji bateria trzyma tak długo, jak w starych telefonach, bez bajerów :) Płynność zachowana. Marka naprawdę ok. W promocji kupiłem model w sklepie dmtrade.pl, bo widziałem, że mają najwyższy standard Allegro. A takim sprzedawcom ufam najbardziej.

Gość gość
wybierz jakiś lepszy model i zgłoś na dziobacz.pl że chcesz kupić, jak znajdzie się więcej chetnych na to samo, to obniża cenę u dystrybutora i taniej go kupisz ;)

Gość gość
Lepiej obczaj sobie oferty abonamentowe, wtedy możesz dostać jakiś lepszy, nowy telefon nawet za złotówkę. Swojego samsunga też wzięłam w abonament i zapłaciłam chyba 3 zł zamiast 600 zł. Tylko zanim się zdecydujesz obczaj sobie na jakiejś porównywarce, np. komórkomacie, co najbardziej ci się opyla