Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAMY wraz z moim partnerem kobiety do poligamicznego związku na kocią łape.

Polecane posty

Gość gość

2 panie 'BI' + 1 pan Jesteśmy z Trójmiasta, Ja 26 lat, mój (nasz) partner 28lat Chcemy żyć razem, oczywiście bez formalizowania tego typu związku bo się po prostu nie da, chyba że kiedyś wprowadzą związki partnerskie ale oficjalna poligamia i tak będzie pewnie zabroniona, a my chcemy tak sobie w trójkę na kocią łapę żyć i tu nie chodzi tylko o seks, chcemy po prostu stworzyć w trójkę związek pełen miłości, starania się o siebie, bez zazdrości jeden o drugiego, każdy w tym związku będzie równy, każdy dla każdego musi się jednakowo poświęcić, jednakowo się o każdego starać, mamy 3pokojowe mieszkanie, oboje jesteśmy pracujący. Sypialnia wspólna z wielgachnym łóżkiem queen size bed, spokojnie w trójkę możemy spać :) Razem chodzić w trójkę do kina, teatru, na basen, na zakupy, jeździć na wycieczki, plażować się, grillować, wszystko razem, jak normalny związek tyle, że w trójkę ;) Ogólnie kiedyś byłam w związku z facetem, potem w związku lesbijskim, jednak ciągnie mnie do obu płci, teraz jestem z moim pratnerem i chcemy stworzyć związek mężczyzna + 2 kobiety, mi to pasuje, jemu też, no i musiało by też pasować kobiecie która chciałaby z nami stworzyć taki związek :) Możemy nawet razem porozmawiać na skype jeśli będziesz zainteresowana, a tu zostawiam kontakt: beata-gwidynska@wp.pl

Gość gość
ciekawe prowo, z nazwiskiem tym razem ;)

Gość gość
nie no pewnie, kafe to jedno wielkie prowo...