Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Anija Rubik tak dziwnie mówi

Polecane posty

Gość gość
ma ewidentna wade wymowy ale wypiera sie tego jak żaba błota. a wystarczyloby pol roku cwiczen z logopeda :O

Gość gość
Ale po co? Po jaką cholerę, ona ma tracić czas na logopedę, gdy i tak nie ma niczego do powiedzenia? Jest typową bardzo powierzchowną, banalną dziewczyną, na dodatek nieładną. Ja bym jej nie chciał. Gdyby w tym biznesie siedzieli normalni mężczyźni, a nie zblazowani homoseksualiści, to takie, jak ona, nie miałyby tam wstępu.

"Ale po co? Po jaką cholerę, ona ma tracić czas na logopedę, gdy i tak nie ma niczego do powiedzenia? Jest typową bardzo powierzchowną, banalną dziewczyną, na dodatek nieładną." x Ma do powiedzenia to co ma powiedzieć downie, w dodatku po angielsku. Ty jej kiedykolwiek słuchałeś? Bardzo powierzchowną? Po czym to wnioskujesz pajacu, jestem fanką Ani i wiem o niej bardzo dużo. Zazdrościsz jej cech przywódczych i osiągnięć w modelingu?

Gość gość
ja bylam bardzo podobna do niej kiedy chorowalam na anoreksje, wiele osob mi to mowilo i sama to widze patrzac na swoje stare zdjecia. ona nie wyglada zdrowo i nie powinna byc wzorem dla mlodych dziewczyn, a niestety jest. poza tym uwielbia pokazywac to swoje wysuszone ciało, wystajace kosci i zerowy biust, to niesmaczne