Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męska rozmowa z synem?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, dziś wszedłem rano do pokoju syna a On siedział z opuszczonymi slipami i jak to przysłowiowo ująć "walił konia" Wiem, że to normalne u młodego faceta który nadal dorasta (On ma 18 lat) ale może powinienem z Nim porozmawiać o tym ? Tylko jak zacząć taką rozmowę ?

Gość gość
daj spokoj, kazdy to robi, zwlaszcza w tym wieku. naucz sie pukac do pokoju dziecka a unikniesz takich sytuacji 🖐️

Teraz to mu po/r/n/ola puść. Rozmawiać z dzieckiem powinieneś jak miało max 14 lat

Gość gość
to już dorosły facet jakby nie było,a w tym wieku hormony najbardziej szaleją i Mu częsciej ptak staje :P sam w tym wieku jak pamiętam to dużo waliłem konia zresztą kumple z mojej klasy tak samo :D normalne :)

Gość michoioo
dobrze robi :P lepiej niech zwali sobie konia niż dmuchnie byle jaką panne i jeszcze jej potem dziecko zmajstruje :) ja bylbym dumny :) i przynajmniej wiedziałbym że ma chłop popęd i jaja :D

Gość gość
masz zaradnego syna. nie musi wydawac forsy na kino, wino i gumki :D

Gość gość
zaproponuj mu że jak będzie chciał to zawsze może pogadać o dziewczynach i " innych sprawach". Uważaj na słowa. Nie traktuj tego co widziałeś jak coś złego. Najważniejsze żeby nie został ojcem z pierwszą lepszą i niech ma świadomość że dziecko może wiele zmienić.

Gość lucynam
Nie, to nie jest normalne. Idz z nim do lekarza aby przepisał mu srodki na obnizenie popedu.

Gość egzorcysta111
To jest grzech, on pożądliwie patrzy na kobiety, diabeł go zaczyna opętywać. Szybko po księdza trzeba iść, aby chłopak zrozumiał, że robi źle.

Gość gość
pogadaj z nim po męsku :) o waleniu, bzykaniu, owłosieniu :P dobrze że sobie chłopak radzi :P każdy facet/chłopak niezależnie od wieku lubi sobie wytrzepać ptaka :D nawet żyjąc w stałych związkach to trzeba czasami z***********a :p

Gość lucynam
Nie, to nie jest normalne. Idz z nim do lekarza aby przepisał mu srodki na obnizenie popedu. Inaczej zostanie gejem !