Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawiłam człowieka z chorobą psych. samego na ulicy, podobno okradzionego...

Polecane posty

Gość gość

dałam mu tylko 10zł na bilet i jedzenie, ale nie jestem pewna, czy udało mu się cokolwiek kupić, dosyć słabo kontaktował z rzeczywistością. czy jestem złym człowiekiem i w dodatku głupim? ten facet chyba innego rodzaju pomocy potrzebował:( co byście zrobiły na moim miejscu? (mężczyzn nie pytam, bo nie wiedzą, jaki to jest strach być samotną kobietą notorycznie zaczepianą przez ludzi z problemami)

Gość gość
mógł cię dziabnąć strzykawką z aidsem

Gość gość
to był stary facet, nie wyglądał na naćpanego, tylko chorego

Gość gość
Masz komórkę? Pewnie masz. To dzwoń na policję, straż miejską. To jest najlepsze rozwiązanie w takim wypadku. Sama nie będziesz gościowi domu szukać, ani go badać. Nie pomyślałaś, pewnie ktoś inny pomyślał i zadzwonił. Miałaś dobre chęci, ale nie przyszło ci najprostsze do głowy.

Gość gość
on nie chciał jechać do domu, tylko do lekarza, a radiowóz chyba nie jest taksówką dla chorych i obłąkanych, coś mi się zdaje?

Gość gość
Bywa, że jest. Zgłaszasz osobę, która zachowuje się tak jak, to opisałaś i przyjeżdża policja, straż miejska. Sprawdzają co się dzieje, ewentualnie wzywają karetkę. Jeśli naprawdę gość nie bardzo kontaktuje, to należy mu się opieka, ustalenie miejsca pobytu. To może być zaginiony.

Gość gość
mówił, że skierowanie na wizytę, ale mu kasę rąbnęli i nie ma za co dojechać