Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2015 Hej, mam pytanie do osób doświadczonych.... koniecznie muszę stracić 13-15 kg w 4 miesiące. Chcę wrócić do swojej naturalnej wagi, który poszybowała do góry po zmianie pracy i jej trybu. Zapisałam się na siłkę, na której spędzam codziennie 1,5 h (wg zaleceń trenera 1 h na bieżni pod górkę i 30 min ćwiczeń), do tego dieta od trenera 1800 kcal (ale to dla mnie za dużo więc zredukuję ją do 1500 kcal). Stosuję też therm line fast przed każdym treningem i dodatkowo spacerując z psem codziennie robię około 4 km. Odstawiłam wszystko co kazał trener (białe pieczywo, słodycze, alkohol etc.). Wprawdzie zalecił mi udział w zajęciach fitness bardziej niż na siłowni / cardio, ale wolę ćwiczyć indywidualnie więc chyba sobie odpuszczę...ewentualnie pogibam się sama w domu :D Jestem "w akcji" od 3 dni, ale widzę, że spadło mi 2-3kg (pewnie też dlatego, że się zauroczyłam pewnym włochem i nie myślę o jedzeniu :-D)... wiem, że straciłam pewnie samą wodę, ale czy myślicie, że czeka mnie sukces? :-D trener twierdzi, że przez 16 tygodni można zejść od 8 do 16 kg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach