Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszystkim wam podobają czy podobaly się studia?

Polecane posty

Gość gość

Tylko ja jestem inna? :/ Bo wokół mnie wszyscy zachwyceni, że tak cudownie, że inna bajka, że w ogóle ojej co to nie studia.. I nie mówie tu o kierunkach, nauce tylko o całej resszcie.. A wy jakie macie zdanie o studiach?

Gość gość
Ja przeszłam przez swoje studia spokojnie. Nie było szaleństw, nie mieszkałam w akademiku tylko wynajmowałam mieszkania/pokoje z koleżankami. Ja wolałam spokój, na imprezy to rzadko chodziłam bo taki mam charakter nieimprezowy. Dla mnie szału nie było.

Gość gość
Dla mnie najlepszym okresem życia było LO, a nie studia. I sporo osób z mojego kierunku ma podobne odczucia.

Gość gość
ja lubię ten czas, podoba mi się, ale to nie ten kierunek co bym chciała dlatego zero motywacji do nauki

Gość gość
Ja nie lubię studiów. Kierunek jak kierunek..Może głównie dlatego, że nie ejstem imprezowa i nie widze nic fajnego w tym "życiu studenckim".. A jak ktoś mi mówi "studia to najlepsze lata życia" to mam ochotę go zamordować, bo ja wcale tak nie czuję:/

Gość gość
ja wyjeżdżając na studia zaczęłam nowe życie, odcięłam się od złych ludzi, itp Tak naprawdę na studiach dopiero zrozumiałam co to normalne życie.