Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem wściekła na faceta który się zakochał we mnie

Polecane posty

Gość gość

ale jestem wściekła tylko dlatego, ze facet ma kasę i wygodne życie, a ja jestem biedna i tylko marzę o tym co on ma. wkurza mnie że ja siedzę w 4 obskórnych ścianach z p************i sąsiadami, a on ma wypasiony, wielki , luksusowy dom z basenem. W*****a mnie że chce ze mnie zrobić swoją kochanicę, ale nie dam mu tej satysfakcji, niech wie, że nie wszystko mozna mieć za kasę ps. facet ma żonę i 2 dzieci

Gość gość
a nie prościej powiedzieć facetowi spadaj zamiast przeżywać tak nieadekwatnie duże emocje

Gość gość
popracuj nad ortografia

laska czuje sie dowartościowana, tylko neisłusznie, bo on się nei zakochał, tylko chce zabawić.

Gość gośćszarik
Basen też mnie zawsze wkórwia,tyle wody i nie wiadomo czy sikać czy pić?!

Gość gość
niestety zakochał się, lata za mną od 3 lat, powiedział żonie, ze mnie kocha, żona przyleciała z awanturą, a wyszła przepraszając mnie i płacząc, że ona nie rozumie dlaczego się zakochał,a skoro sie zakochał to jej nie kocha. w d***e mam jego uczucia, ale w*****a mnie że nie daje mi spokoju tyle czasu, kiedyś nawet go lubiłam, ale teraz mnei tylko w*****a

Gość gość
żona nie odejdzie od niego, bo dużo bardziej woli być mecenasową i mieć piękny dom i czyste sumienie i spokój w życiu

Gość gość
nie wiem co on zamierza, nie interesuje mnie to, unikam go i tworzę mega dystans, a ten ciągle wypisuje do mnie i skomle jak ten pies zebym chociaz telefon odebrała, bo on chce usłyszec mój głos. a niech wypierdziela pluskać się w swoim basenie a nie mi dupę zawraca. jestem taka wściekła i mam go juz dość

nie wiem co masz na myśli pisząc "zakochał się", ale na pewno nie miłość. Mylisz z raczej z zauroczeniem.

Gość gość
fiku s********j, w d***e mam twoje domysły tępaczko kafeteryjna

Gość gość
no przecież wściekam sie na niego a ty nie ejsteś taka niewinna bo prowokujesz, ale mam to w d***e

Gość gość
Wszechwiedzaca malpko fiki miki! Uczepilas sie jednej kwestii i powtarzasz to jak mantre. Twoim jedynym celem jest udowodnienie autorce, ze ow facet wcale jej nie kocha. A ja sie ciebie pytam - skad ty to u licha wiesz?! Znasz go chociaz z widzenia? Czy moze swoje wnioski wysunelas na podstawie 1356 odcinak trudnych spraw?

Gość gość
no sorry ale jakie czyny zdążyłaś wyczytać z topiku bo ja narazie nie zdązyłam o nich napisać i wcale nie zamierzam nikogo przekonywac a już tym bardziej ciebie fiku w nosie mam co myślisz założyłam temat bo byłam i jestem w****iona nie zabronisz mi

Gość gość
Autorko, dalej, jedziesz! A fiki sie nie przejmuj, ona zazdrosna ze sama nigdy nie stala sie obiektem westchnien bogatego goscia :)

Gość gość
Mijam takich codziennie na ulicy, ileż psycholi i psycholek nosi ta ziemia. Boże, nie wiem czy mam ci podziękować za tą różnorodność, by bardziej docenić tych normalnych.

Gość gość
ja się nią nie przejmuję, jeszcze czego, zwisa mi i powiewa co ona mysli na mój temat a jestem wściekła, wkurza mnie mieszkanie w tym kołchozie, ciągle jakieś wrzaski i krzyki, dudnienia i inne piszczałki, a ten hrabia siedzi sobie na d***e w wielkim ogrodzie i popija whisky, parszywiec jeden i jeszcze śmie mi d**e zawracać i zwalać żonkę na głowę. gnój jeden. a po co mu rozwód, no chyba nie po to, zeby byc ze mną. facet jest starszy 22 lata, nie pociąga mnie i w dodatku w*****a.. widzisz jakąś szansę na związek, więc zmień płytę fiku marzę o swoim domu

napisałam: on cię nie kocha, bo nie tak zachowuje się facet który kocha. Naucz się czytać ze zrozumiem zamiast wylewać swoje frustracje.

Gość gość
a skąd ty wiesz jak sie zachowuje zakochany facet akurat nie masz doświadczenia, być moze nawet takiego zjawiska nigdy nie widziałaś, wiec wyrocznia z Ciebie żadna

Gość gość
ja kocham jednego faceta od lat ale nie opuszczam rodziny, cierpię, ale dzieci na świat się nie prosiły.

Gość gość
życie jest tylko jedno ludzie

Gość gość
" facet ma żonę i 2 dzieci" jak się zakochał to niech się i odkocha :)

Gość gość
tak moze powiedziec tylko osoba ktora w zyciu zakochana nie byla ja sie lecze z zakochania 12.rok