Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż powiedział mi dziś, że mnie nie lubi.

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż powiedział mi dziś, że mnie nie lubi. Strasznie mnie to załamało. Nie wiem co o tym myśleć. Jest mi tak przykro. Ciągle się mnie o coś czepia, ciągle coś mu nie pasuje, a dziś takie słowa... Dodam, że mamy 2 letnie dziecko, a ja jestem w 9 miesiącu ciąży, za jakieś 2 tygodnie, może wcześniej poród. I jeszcze powiedział to przy dziecku. Mam już dość tego wszystkiego, ciągle teraz płaczę...

Gość gośćula
to bardzo niedobrze, musisz z nim na spokojnie pogadać ,w długich związkach "lubienie" jest wazniejsze od kochania

Gość Ad At
Przykro mi. Porozmawiajz nim. Pozdrawiam.

Gość gość
Mój mąż powiedział mi dziś, że mnie nie lubi. xxxx To raczej małe dzieci tak mówią.

Gość gość
to może autorka przesłyszała się? i to dziecko przy mężu a nie mąż przy dziecku powiedział, że nie lubi

Gość gość
jak jestem zła o coś na męża to czasem też mu mówię, że go kocham ale akurat teraz go nie lubię. On też czasem tak mawia do mnie. Porozmawiaj z mężem na spokojnie a nie becz to to niczego nie rozwiąże.

Gość gość
Moze jakas sucz sie do niego przykleiła,wybadaj to.

gość dziś Mój mąż powiedział mi dziś, że mnie nie lubi. Strasznie mnie to załamało. Nie wiem co o tym myśleć. Jest mi tak przykro. Ciągle się mnie o coś czepia, ciągle coś mu nie pasuje, a dziś takie słowa... Dodam, że mamy 2 letnie dziecko, a ja jestem w 9 miesiącu ciąży, za jakieś 2 tygodnie, może wcześniej poród. I jeszcze powiedział to przy dziecku. Mam już dość tego wszystkiego, ciągle teraz płaczę.. x Baby to jednak są dziwne.