Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to gwałt?

Polecane posty

Gość gość

mam chłopaka no i oczywiście uprawiamy seks mamy oboje po 26 lat. Ostatnio jak sie kochalismy zle sie poczulam i chcialam zeby przestał a on tego nie zrobil, dopiero po jakims czasie jak zaczelam krzyczec.

Gość gość
w sumie to nie to ze sie zle poczulam tylko zaczelo byc za ostro jak dla mnie, i kurde nie wiem jak sie czuc, czy moj chlopak mnie zg****il?

myślę, że gwałtem tego nazwać nie można no bo może nie chciał psuć tej chwili pomiędzy wami i myślał, że zaraz Ci przejdzie? takie podejrzenia możesz snuć jakby zdarzyło się to po raz kolejny..

i kurde nie wiem jak sie czuc, x nie ogarniam. jeśli źle się z tym czujesz to porozmawiaj z nim,żeby na drugi raz był bardziej... komunikatywny. nie ogarniam, że potrzebujesz cudzej oceny, czy to był gwałt. po co?

Gość gość
Tak to był gwałt, ale nie w Polsce.

nie rozumiem, czemu to miałby być gwałt.jak się na kogoś przewrócę i będę za wolno wstawała, a ten ktoś będzie się darł to znaczy, że go pobiłam? jak nie dosłyszałam ile mam zapłacić i zapłaciłam mniej przez to to jest kradzież?

Gość gość
Oj facet jak jest młody to ciężko mu młóckę przerwać :D :D :D nie dosłyszał i tyle a ty już gwałtu rety, leć na policję od razu :D

Gość gość
Zawsze masz w zwyczaju za wolno się podnosić? Czy po prostu udajesz debilke?

tak, k****, jak się na kogoś przewracam to myślę "a poleżę sobie na s*********e, niech cierpi":O:O:O x gość dziś Oj facet jak jest młody to ciężko mu młóckę przerwać smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif nie dosłyszał i tyle a ty już gwałtu rety, leć na policję od razu smiech.gif x no ... właśnie?:O o co halo. seks to nie szachy:O

Gość gość
Ewidentny , perfidny gwałt. Udawał ze nie słyszy jej protestów, jak to inaczej nazwać?

Gość gość
On tez sobie pomyslal- co mnie to obchodzi, podupcze sobie bo mnie swedzi

chcialam zeby przestał a on tego nie zrobil, dopiero po jakims czasie jak zaczelam krzyczec. x tak, wysnuj sobie na tym historyjkę, że coś udawał. prowokatorko-masturbatorko:O

Gość gość
Młodością to można nazwać, młody napalony facet nie potrafi ot tak przestać na pstryknięcie palców, jemu się mózg lasuje w tym momencie i niczego nie słyszy, dlatego usłyszał dopiero jak na niego huknęła, weźcie się durne baby ogarnijcie. Sama chciała seksu i nagle jej się w trakcie odwidziało - nagle on już nie jest kochankiem tylko gwałcicielem - give me a break :O

:O "Chcesz tego pchnięcia?" "Tak" "A tego? Jak Twoje tętno?" "Poczekaj, wepchnij do połowy i Ci wtedy powiem, czy nie mam czasem gorączki"

zapewniam Cię, masturbatorko-autorko, że jak Cię ktoś nie daj Boże zgwałci, to nie będziesz musiała się o nic pytać i nie będziesz zakładać kretyńskich tematów na kafe:O

Gość gość
gość 23:08 - no właśnie

Gość gość
Biedne jesteście, skoro na każdym kroku usprawiedliwaicie tych idiotów. Skoro kobieta może zrobić przerwe podczas duzego podniecenia to nie rozumiem jak istota rzekomo inteligentniejsza nie może.

Gość gość
Sama jesteś biedna, poczytaj troszkę, popytaj facetów i dowiesz się jak u nich biologia działa.

Gość gość
Jak krzyknęłas to przestał więc gdzie tu gwałt?

Gość gość
Idźcie się pojawić lalkami, najwyraźniej jestescie emocjonalnie niedorozwiniete. Skoro lubicie nianczyc przerosnietych chłopów życzę powodzenia.

Gość gość
Jeszcze mnie nie pokopało żeby się pytać faceta jak u niego biologia działa. Znaleźli sposób na idiotki - życzliwą przemoc i udawanie roztargnionego

Gość gość
To ty się idź bawić lalkami święta dziewico. Nie ogarniam jak baby mogą być takie tępe :O

ale debilizmy idź się strzelić z paltza, żaden Cię nie chce, bo jest przerośniętym chłopcem, a Ty? silną niezależną kobietą z kwejka :classic_cool:

Gość gość
Sama nadtawilas d**e. Potem ci się odechciało. Chłopak nie id razu zauważył jak zaczęłaś krzyczeć to przestał. Gwałt???

Jeszcze mnie nie pokopało żeby się pytać faceta jak u niego biologia działa. x no i remis, on też nie spytał, czy się kuciapka za bardzo nie obtarła, nazywać gwałtem niezadowolenie i niedogadanie się co do stosunku to istny cyrk, to nawet się nie nadaje na prowo:O

Gość gość
No i takie są właśnie Polki - seks tylko po bożemu, leży taka jak kłoda, nie przyciśnij broń boże za mocno, nie potargaj włosów, nie za szybko, nie za mocno, mów przepraszam - będę miał orgazm. Bo jak nie to gwaaaaaaałt! Durne zahukane baby i tyle.

Chłopak nie id razu zauważył jak zaczęłaś krzyczeć to przestał x jakby to był gwałt to by NIE PRZESTAŁ, autorko, tępa gnido :classic_cool:

Gość gość
Mowie jak jest ale wy wolicie się oszukiwać. Z palca nie muszę strzelać bo jestem wystarczajaco atrakcyjna i gdyby mnie spotkał taki numer to od razu facet jest spalony. Poza tym płytkie to było, ale czego się spodziewać po katolce która ma suchość pochwy i nawet kaktusa w c***e nie poczuje