Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo skrzywdziłem kobietę

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - wiem dlatego zamierzam pracować nad sobą... nie potrafię psychicznie znieść cierpienia jakie jej wyrządziłem :( :( :(

Gość gość
jasne ;)

Jeśli wracała wcześniej x razy to znaczy, że jej zależało i to bardzo. Możesz zawalczyć i pracować nad sobą. Zamiast mazgaić się na forum zacznij działać. Smsy i gadanie, że będziesz tym razem inny to za mało.

Gość gość
Stary nie daj się manipulować i nie przepraszaj. Odchodziłeś bo tak i koniec. Nie pasuje, spadaj. Zrozum, że dopiero trafisz na taką przy której będziesz zawsze chciał być i będziesz. Inaczej będą ci robić wodę z mózgu. A ty będziesz ciągle winny i naprawił coś czego naprawić się nie da, ona ci na to nie pozwoli. Zawsze coś. A tobie się wydaje, że jak się zmienisz dla niej dla siebie to będzie dobrze. Nie nie będzie. Ale głupi i młody jesteś i uczepiłeś się jednego. spotkasz kiedyś odpowiednią dupę i pomyślisz jaki głupi byłeś wcześniej, że tak dawałeś sobie łeb lasować.

Gość gość
co z a głupia wypowiedź ta wyżej. jeśli wracała i ciągle nic się nie zmieniało, to baba nie miała wyobraźni. prędzej słonia nauczy się latać, niż mężczyznę poprawnego zachowania, skoro tak został wychowany w swoim rodzinnym domu. widać rodzice też olewali siebie i chamsko ze sobą rozmawiali, a wiadomo, czym skorupka za młodu........ ty facet możesz sobie nad sobą pracować, ale daj tej kobiecie normalnie pożyć bo takich huśtawek emocjonalnych człowiek długo nie wytrzyma.

Gość gość
Nie dobrze mi się robi.

Gość gość
A ja rzygam. Wracała i tak samo na ciebie działała. Nie bądź cipa i nie słuchaj tych manipulantek. I nie zmieniaj się dla nikogo bo inaczej będziesz musiał mieć bardzo twardą dupę. Chyba że lubisz być uległą ciotą.