Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perseverante

Wózek dla dziewczynki

Polecane posty

Mam zamiar kupić siostrze i jej dziecku wózek, tylko za bardzo nie wiem czy się kierować przy zakupie. Chciałam jej zrobić niespodziankę i najlepiej kupić na lato spacerówkę taką drobniejszą niż ten, co ma zabudowany ponieważ nie raz dużo jęczała, że ciężki jest na spacery i wnoszenie po stopniach. Kupowaliście przez internet czy w danym sklepie? Jeśli to drugie to chetnie bym coś w Warszawie lub okolicach oglądnęła.

Gość gość
zaraz się pojawi ta kretynka od tego złomu quinny i będzie go reklamować :O

Gość LovelyBird
Wózek kupowałam w sklepie internetowym, choć miałam obawy, że nie będzie mi pasować. Prawda jest taka, że inaczej się kupuje kiedy się widzi, a inaczej kiedy kupuje się przez neta. Na szczęście było wszystko ok, fason, kolor, funkcjonalność i przystępna cena.

Mnie nie interesują złomy tylko porządne wózki. Liczę na propozycje i sugestie, ostatecznie i tak pewnie wszystko w sklepie się wyjaśni i decyzja zapadnie. :) Jednak nie chciałabym marnować czasu na jeżdzenie ze sklepu do sklepu, a bo może gdzie indziej jeszcze coś lepszego będzie tylko wpaść do sklepu i mieć jakiś konkretny wybór i coś kupić.

Gość gość
my kupiliśmy Euro Cart, oczywiście stacjonarnie bo nie wyobrażam sobie nie zobaczyć jak się wózek prowadzi itp. w Zebrze Świat Dziecka masz bardzo duży wybór wózków, ul. Kolorowa 19/142.

kup jej coś lekkiego, coś co dobrze się prowadzi i ma fajny wygląd. jeśli chodzi o kolorystykę, to uderzyłabym w odcienie czerwieni, zieleni, lub fioletu. ładne są beże, ale mogą szybko się brudzić. ktoś kto pisze, że Quinny, to złom, to chyba nie widział tego wózka na żywo... Sama mam Quinny i nie kosztował mało, ma świetną, stabilną konstrukcję i lekko się prowadzi i życiu nie nazwałabym go złomem. u nas dobrze się sprawdza.

Gość Marion_Silver
jak komuś nie pasuje quinny, to niech sobie kupi graco, alebo inny badziew, a potem płacze, że zły

Gość tifen
Ostatnio widziałam w telewizji wózek, który składa i rozkłada się sam po naciśnięciu guzika. Nie wiem jakiej to firmy, ale fajny bajer:)