Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLUB za KASE

FIKCYNY S L U B ,za Kase,co sadzicie ??Dlaczego mi to proponuje?

Polecane posty

Gość SLUB za KASE

Witam ,przepraszam za brak pl znakow.Postaram sie skrocic nabardziej jak mozliwe Troszke o mojej osobie Jestem samotna 30 letnia kobieta mieszkajaca w jednym z krajow Beneluxu,samotna jak wspomialam i wcale nie spieszy mi sie by miec faceta,meza nie jestem despertka ktora szuka na sile faceta-meza wink a i nawet nie wiem czy kiedykolwiek wyjde za maz ,ale kto wie moze jedak spotkam tego jedynego wlasciwegooczko.gif nie wiem,ale tez nie ponaglam,nie uzaleziam swojego szczescia od posiadania faceta,czy meza, nie szukam specjalnie. Wczoraj bedac z pewna znajoma,jest ona Rosjanka37 lat ,poznalysmy sie w szkole na kursie,pare razy bylysmy na imprezach,ona swojego obecnego drugiego meza-Niemca 50 letni inzynier, poznala go jeszcze mieszkajac w Rosji,wczesniej byla w malzenstwie z Rosjaninem maja wspolne dziecko,dziewczyke obecnie ma ona 11 lat, Obecnie mieszka niedaleko mnie wraz ze swoim nowym mezem( 2 lata sa malzenstwem) i z jej corka,niepracuje ,ogolnie mila dziewczyna ,mamy sporadyczny kontakt ,mowila mi ze musze jakiegos faceta koniecznie znalesc,miec rodzie,bo samej byc nie wypada smile ale wczoraj bardzo mnie zaskoczyla"pewna propozycja" zasmialam sie z tego,obrocilam to w zart.. Ale przyznam ze troche zrazila mnie tym.. Wczoraj podczas wspolnego pobytu w klubie wspomiala mi ze zna rodzine z bylej Jugoslawi ich syn ,dobry chlopak szuka kogos ,zeby wziasc slub platy-fikcyjny,dla papierow .Mowila ze jest on przystojny,ladny,w moim wieku 30 lat z dobrej rodziny ktora zna i nie ma on problemow ze znalezieniem kobiety na seks, ale bardzo trudno mu znalesc cheta na slub-platny smile Zaczela mnie przekonywac ze ,co mi szkodzi ze i tak jestem sama,a dodatkowo kase dostane.. hmm ze mam juz 30 lat i jak niedlugo nie wezme slubu,to ludzie beda mysleli,ze ze mna jest cos nie takusmiech.gif mowila ze on -ten kandydat na fikcyjny slub taki dobry,poukladany, ,a moze cos miedzy nami zaiskrzy aha wink ze przeciez nic nie rezykuje... Co sadzicie o tej mojej znajomej i jej propzycji,osobiscie to JA bym sie wstydzila jakiejkolwiek kolezance zlozyc taka propozycje,dlaczego to robi? Prosze WAS o opinie

Gość gość
A pozniej nie bedzie chcial sie rozwiesc,,

Gość gość
ile jeszcze tych tematow zalozysz?

Gość gość
ale dlaczego taki ktos kto zaplacil za slub-papiery ,to z jakiego powodu nie chcialby sie pozniej po 2 latach rozwiesc ,jakby juz mial papiery -to co chcial za co placil ? I czy ten FIKCYJNY MAZ-moglby wbrew mojej woli np zmuszac do seksu ,a na poczatku np ustalalismy ze tylko biznes ,nic wiecej ? :O

Gość gość
pozniej on znika a ty jestes mezatka z duchem meza i wszystkimi konsekwencjami

Gość gość
Nie goodz sie bo później będziesz miała problemy..mieszkam przeszlo 20 lat za granicą i wiem jak to wygląda.

Gość gość
po pierwsze to przestępstwo po drugie facet może być terrorystą po trzecie twoja koleżanka jest parszywa sama się chajtnęła dla kasy bo która 30 wychodzi za mąż za 50 latka w dodatku Niemca z miłości oni mają zazwyczaj złe charaktery nie rób tego 30 letnia panna to nie wstyd zwłaszcza na zachodzie uważaj na tą babę bo będziesz miała przez nią kłopoty

Gość gość
ona jest mila spokojna i wcale mnie nnie zmuszala,tylko zaproponowala

Gość gość
dostalas opinie obcych ludzi w innym temacie, ktory zalozylas. czemu cie to męczy, i zakladasz na nowo? ile masz lat, 13?

Gość gość
Napisalas, ze cię przekonywała. Zresztą, niewazne. Chcesz spaskudzic sobie zycie, twoja sprawa. Nie zakladaj tutaj potem tematu, mam męza i to, to i tamto....