Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż powiedział dziś. ...

Polecane posty

Gość gość

Będę posuwal młodsze i ladniejsze do mojego 5 letniego syna wszystko dlatego bo coś mu się nie spodobało . Cios w serce. Cały dzień milcze łzy i lecą. ...jestem w szoku... co robić jak mam żyć?

Gość gość
widziały gały co brały.Nie sadzę że kiedyś był inny.

Gość gość
Inny był. Żeby przy dziecku cod takiego powiedziec

Gość gość
jaki inny? człowiek z zasadami w największych nerwach posiada hamulec,tylko prostak wali takie teksty.

Gość gość
a ty juz widac poszłaś w odstawkę,jak sie trafi cos lepszego to nie odpuści.

Gość gość
mialem dziewczyne i zawsze jej mowilem ze jak spotkam kogos innego kto nie obraza sie na mnie nei odzywajac sie do mnei tydzien dwa to od razu zmieniam partnerke i tak sie stalo ona powtarzala schemat matki, matka z ojcem hustawki nastrojow, 2 tygodnie sie nie odzywaja potem sie odzywaja i tak wkolo ja chcialem normalnej dziewczynya nie psychola ktory mnie zameczy na smierc cichymi dniami

Gość gość
Ale co ma psychol do tego ze coś mu nie pasuje. To nie znaczy ze może mówić co mu się podoba. A wojna o to ze włosy chciałam zmienić tzn wyprostować

Gość gość
Patologia.

Gość gość
gość dziś a po co mu mowisz ze chcesz wyprostować? prostujesz i tyle,twoje włosy i twoja decyzja.Gdybys mu nie powiedziała to pewnie od razu by nie zauważył,faceci tak mają.

Gość gość
Ojej no to niech posuwa. O co chodzi... :)

Gość gość
Nie mówiłam tylko wszedł do łazienki gdzie podłączyłem prostownice

Gość gość
Dziecko bym zabrała na chwile do innego pokoju, potem bym wróciła do niego i mu wypier*oliła takiego liścia, że od razu by pobiegł do innej na moje szczęście. Nawet jako żart to nie jest ani trochę śmieszne.

Gość gość
Mam dosc. To tako typ który nie da sobie nic powiedzieć coś mowie wchodzi w słowo jego na wierzchu. Świga d... o byle co i ciągle obrażony. Nawet teraz cały dzień milczy ja tez

Gość gość
gość dziś a tobie mowe odebrało? trzeba było powiedzieć wypad stąd. Po tym co powiedział przy dziecku odpowiada się cyt.widzisz synku jakiego masz tatusia ,dno i kupa wodorostów,mamusia pomyśli nad tym co ma zrobić,wyjsc i nie odzywać się do dziada.Jak go przyzwyczaisz to pyskówki,bedzie sobie dalej pozwalał.