Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajne buty? :D

Polecane posty

Gość gość
Piękne :O takie ortopedyczne :D

Gość gość
Musisz być osobą bardzo niską stąd ten obcas. Co prawda jestem wysoka i te buty nie dla mnie ale i tak nie podobają mi sią.

Gość gość
okropne :O za duzy obcas, przód buta jakis wielki wygladaja jak dla clowna :D ja bym czegos takiego nie zalozyla, kolor mi sie podoba ale reszta nie

Gość gość
to lity też wam się nie podobają? mam 168 :)

Gość gość
Ten wystajacy czubek jest jakis dziwny, moim zdaniem powinien byc bardziej zaokraglony

Gość gość
niech się w końcu ta idiotyczna moda skończy ponieważ żal na was dziewczyny patrzeć. okropność!!! nie założyła bym tych butów nawet jak bym je dostała za darmo i mi dopłacali za noszenie

Gość gość
Odezwał się jakiś pan? :) Nie podoba wam się właściwie platforma, czy co? :)

Gość gość
nakupuja tych koturnow i szpilek i potem chodza w nich jak zrebiatko stawiajace pierwsze kroki po urodzeniu

Gość gość
Ten czubek jak u krasnoludka

Gość gość
nie jestem panem tylko panią :) nie podobają mi się bo są wieśniackie i pasują tylko do tapeciar z tipsami blond spalonymi kłakami od prostownicy, mordą spaloną na wiór na solarze i ilorazem inteligencji 20.

Gość gość
Jeżeli chodzi o chodzenie w wysokich butach to nie ma żadnego problemu :) Żaden minus z tej strony

Gość gość
a mi najbardziej podoba się jak widzę jakieś "gwiozdy" w wieku 16-17 lat co próbują w nich chodzić po mieście. no po prostu boki zrywać.

Gość gość
jak ktoś potrafii w takich chodzić to czemu nie? To akurat nie kwestia chodzeia w nich :) 16 cm przy 5 cm platformie to nie tak duzo

Gość Rozetkaa
Bardzo ładne ;) Na pewno będą wygodne bo mają dość szeroki obcas ;) Ja bardzo rzadko ubieram takie buty. Wole raczej chodzić w płaskich coś typu http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/buty.html#1 W szpilkach też chodzę, ale raczej "od święta" niż na co dzień. W wysokich butach bardzo szybko nogi się męczą ;) Ale jak najbardziej kupuj!

Gość IwonkaW
Widziałam podobne ale z odkrytymi palcami ;) Świetne.. ale najpierw stopy muszą wyglądać doskonale. Zastanawiam się nad pedicurem hybrydowym. Poczytałam tu http://www.instytutluisa.pl/uslugi/zabiegi-na-stopy/ i jestem coraz bardziej przekonana, że warto. Stopy po zimie są w nie najlepszej kondycji a dzięki temu będą w rewelacyjnej formie i bez problemu sandałki będę mogła założyć :)