Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomi24

Mamy na STYCZEŃ 2016

Polecane posty

Gość Umina888
Cześć dziewczyny. Staramy sie z zmian o dzidziusia od 2 lat. Teraz jest mój pierwszy cykl z ziołami i liczę, ze wreszcie sie uda. Mamy juz synka 3,5 letniego ale przez pco nie jest tak łatwo zajść w druga ciąże. Trzymam za was kciuki i za siebie tez.

Gość mlmala
Moze poszla spacerkiem na Bete :-) ,a chyba dalekp miala:-/ Mnie zaraz chyba brzydko powiem zalej ,juz na kibelek pogonilo,i brzuch zaczyna dawac czadu,jak y zaraz mialo cos byc:-/

Gość aga190193
U nas się bety nie robi:-) zostają testy tylko

Umina jakie ziółka bierzesz u mnie dzisiaj masakra tak mnie brzuch boli okropnie sie czuje

Gość Umina888
Działam z ziołami ojca sroki nr 3 Wcześniej brałam juz clo, duphadton, zastrzyk z pregnylu na pęknięcie, chodziłam na monitorowanie owulacji i nic wiec teraz skupiłam sie na czymś mniej chemicznym. W pierwsza ciąże zaszłam w pierwszym cyklu starań, a teraz takie problemy. Czas niestety działa na nasza niekorzyść. Dużo dziewczyn ma teraz testować? Mi w pierwszej ciąży dopiero trzeci test pokazał II kreski :-) i to taki zrobiony prawie tydzień po terminie @

Gość Umina888
A i do tego działam z testami owulacyjnymi. Wczoraj zobaczyłam na nim 2 kreseczki wiec działo sie w nocy ;-) po ziołach zauważyłam ze poprawił mi sie śluz widzę światełko w tunelu :-)

Gość gość
uwielbiam reklamy :O ziolek, srolek i tym podobnych.

Hej dziewczyny. Zła jestem jak cholera znowu jedna kreska i dupa :/ na betę nie poszłam bo okropna pogoda. Brak słów.

Gość Umina888
To nie jest reklam ziolek ;-) gdyby była to pisalabym juz o tym, ze wielce mi pomogły zajść w ciąże ... A przecież jestem dopiero po owulacji wiec nie wiadomo czy ten cykl nie skończy sie jak wiele innych... ;-)

Gość Umina888
Paul jeszcze nie wszystko stracone. Mi w pierwszej ciąży dopiero trzeci test wyszedł pozytywny. :-)

Już z koleżanką rrozmawiałam, i powiedziała mi ze mam zrobić tydzień po @ wiec w sobotę zrobię

Ja czuje sie fatalnie tez mam dość troche sobie popłakałam ze znowu nic z tego:-(

Gość Umina888
Klara a dostałaś juz @?

Jeszcze nie ale mam dostać w piątek a brzuch ku mnie tak boli E spać nie mogłam a teraz tez masakra oszaleć można

Gość aga190193
Paul niektórym dziewczynom dopiero w 6 tyg nawet pozytywne wychodza więc może warto betę zrobić :-) ja w poniedziałek zrobię test,oczywiście jeśli okres nie przyjdzie. W poprzedniej ciąży w dzień okresu wyszły mi dwie kreski od razu

Gość Umina888
Mi lekarz tłumaczył to tym, ze często kobieta ma przesunięta owulacjie i testy teoretycznie robione w dniu spodziewanej @ są robione dopiero ok 6-7 dni od zapłodnienia wiec w czasie w którym nie wytwarzana jest wystarczająca ilośc hormonu, który wykrywany jest na testach.

czesc :) witaj umina Paula- ja na twoim miejscu zrobilabym bete, wiedzialabys na czym stoisz. Klara, nie marudz, tylko czekaj :) Kiedys na pewno sie uda..a moze juz sie udalo? Przeciez nie wiesz, czy te twoje bole brzucha to przez to, ze macica sie rozciaga?.juz niewiele czekania ci zostalo :) aga, a ktory dzien cyklu przypada ci w poniedzialek?

Gość Umina888
Każda z nas jest inna wiec póki nie ma @ to szansa zawsze jest :-) co więcej czasem będąc w ciąży dziewczynom pojawiają sie plamienia które biorą za @, a tu ciąża jednak juz jest :-)

Jak do lipca sie nie uda do jak będziemy w lipcu w Polsce ide do mojego lekarza i zobaczymy co dalej a za was dziewczyny trzymam tez bardzo mocno mocno kciuki u mnie pogoda dzisiaj cudowna to mi chociaż humor poprawia:-)

Gość M_1990
Dziewczyny proszę się nie śmiać z mojego zapytania. Też się staram o bociana. Czy możliwe, żeby trzy dni po zapłodnieniu odczuwać mdłości?

Gość Umina888
Nie, to nie możliwe. Do zagniezdzenia sie w macicy dochodzi dopiero jakieś 5 dni od zapłodnienia...

Gość Umina888
*niemozliwe ;-)

umina, ale jaja, przed 10 minutami sama otworzylam ten topik :P czlowiek niby nie chce sie nakrecac,...ale poczytac sobie musi hehhe ;) M-1990 Nie, to niemozliwe, zeby w tak krotkim czasie po zaplodnieniu odczuwac mdlosci...

Gość M_1990
Dzięki, bardzo bym chciała i to dlatego pewnie sobie wmawiam jakieś objawy...

Gość Umina888
Gościk ;-) przekaz myśli ;-) Z tym nakrecaniem sie to prawda. Ja co miesiąc mam wszystkie objawy ciąży, a ciąży dalej nie ma :-) teraz juz spokojniej do tego podchodzę. Cieszę sie tylko tym sluzem, bo przez ostatnie 2 lata marnie z nim było :-)

ostatnia @ 29.03- cycle ok 25 dniowe- owulacja 08.04-1 test mi pokazal cien cienia cienia 20.04- nast dnia juz nie bylo watpliwosci- dziec w drodze :) termin na 31.12. 2015 :)

ostatnia @ 29.03- cycle ok 25 dniowe- owulacja 08.04-1 test mi pokazal cien cienia cienia 20.04- nast dnia juz nie bylo watpliwosci- dziec w drodze :) termin na 31.12. 2015 :)

1 objawem mnei bylo ze zaraz po owulacji przez kilka dni klulo mnie podbrzusze- ale tak jakby mi ktos tam wszpilki wbijal dlatego podejrzewalam ze cos jest na rzeczy :)