Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomi24

Mamy na STYCZEŃ 2016

Polecane posty

Gość gość44
Dziewczynki od jakiegos czasu staram sie o dzidzie z moim narzeczonym i na 5 dni przed okresem pojawiła sie kreska cien cienia ale widoczna dzisiaj znowu zrobilam test i wyszla juz druga kreska tylko bardzo blada i widac ja golym okiem okres niby ma byc 10 maja jak myślicie moge sie juz cieszyc?

Wczoraj miałam taką szybka wizytę "co i jak" a następna będzie dłuższą wiec o wszystko wypytam bo sama jestem ciekawa :)

Gość długo sie staracie jeżeli widać druga kreskę to raczej sie udało

Gość44 dlugo sie staracie jeżeli jest widoczna druga kreska to raczej sie udalo

Gość Emilia29
myślę,ze tak bo druga kreska choć jasna to oznacza ciaze,a z każdym kolejnym dniem będzie ciemniejsza.Na ulotce z testu nawet pisze o tym.

Gość kinka7
Ja pierwszy test tez zrobię kilka dni przed @ tak z ciekawości :) chciałabym przenieść się w czasie :)

Gość Aneczka2930
Test się myli w jedną stronę. Jeśli jest druga kreseczka, nawet bledsza, ale widoczna, to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować :)

Hej dziewczyny jak tam bo ja z mężem robimy dzisiaj przerwę w seksie od jutra zaczynaja mó sie dni płodne to będziemy działać teraz jemu dużo owoców nawet dzisiaj zjedliśmy po połowie grejpfruta co nie przepadamy za nim bo mega nie dobry no ale jak trzeba to trzeba

Gość aga190193
Grejpfrut :-P ble tez nie lubię. Ja dziś czuje się lepiej niż Wczoraj, bo wczoraj w głowie mi się coś kręciło..

Pierwszy raz dałam sie namówić zalezy nam żeby sie udało tym razem wiec nawet katujemy sie grajfrutami trzymajcie kciuki zaczynamy od jutra

Gość Aneczka2930
my też w pełni starań. zrobiłam test owulacyjny, bo podobno wieczorem wzrasta LH. Pokazała się druga kreseczka,ale jest bledsza. wczoraj jeszcze nic nie było.Wg.ulotki druga kreska ma być tak samo mocna, także jutro powtórzę.staramy się każdego dnia.dziś również zjadłam Grejpfruta :P Podobnie jak Tobie, nieszczególnie mi smakował ;) oprócz tego zajadałam się orzechami włoskimi, kaszą gryczaną, popijając kawą zbożową ze swojskim mlekiem :D

Ja dzisiaj tez zrobiłam test owulacyjny i była gruda kreska ale mało widoczna a od jutra zaczynamy codziennie trzymam za was kciuki i wy trzymajcie za nas żeby sie juz udało bo z miesiąca na miesiąc coraz gorzej to przeżywam

Gość gość44
Dziewczyny ktore sa w ciazy powiedzcie mi czy was tez bolały do samego terminu@ i po nim jajniki jak na @

Gość Efea
Bolaly, szczegolnie jeden jajnik bardzo mocno Teraz jestem jakies 2 tygodnie po terminie @ i boli podbrzusze czasem. Pozdrawiam

Gość Aneczka2930
Klara, jasne że trzymam za Was kciuki :) my też już po przejściach i mamy nadzieję, że tym razem się uda :) widzę, że staracie się w tym samym momencie co my ;) jeśli się uda, to chyba w jednym czasie będziemy miały termin ;) Oby, oby !! 3mam kciuki ! :)

Mnie tak samo jak efea bolały mnie jajniki najbardziej prawy i podbrzusze a teraz tylko podbrzusze od czasu do czasu .

Dzisiaj zrobię test owulacyjny pod wieczór bo coś mało sluzu mAm moze od jutra mi sie zaczną dni płodne chyba jeszcze dzisiaj zrobimy przerwę i jutro działamy wole poczekać jeden dzien dłużej to plemniki sie moze wzmocnią:-)

Gość Aneczka2930
my już 5 dzień działamy :D :P Dziś mam 15 dzień cyklu. Plemniki są bardzo żywotne i nie chcę przeoczyć owulacji. Sex przed owulacją sprzyja córeczce, także nie próżnujemy :D Dziś wieczorem też zrobię test, może kreseczka będzie mocniejsza.

Gość claudia76
Witajcie. Mam nadzieję, ze i ja zostanę mamą w styczniu. Okres miałam 13 kwietnia, potem obliczenia i dzialalismy z mężem. Staramy się o malucha 9 cykl, W grudniu szczęście trwalo krotko, poronilam w 5 tygodniu, drugi raz :( Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test - blada druga kreska. Potem poszłam na betę, wynik odbiore po 16. Jak wszystko będzie ok to termin będę miała na 18 stycznia :)

Gość gość44
caludia76 Jesteśmy na podobnym etapie tyle że ja jutro o 7 ide na betę a wyniki po 14... Trzymam Kciuki i koniecznie daj znać;)

Gość Marta25041990
Cześć, my zaczeliśmy starania o nowego członka rodziny w marcu tego roku i udało się za pierwszym razem, mimo przestrogi lekarza,że może się nie udać za szybko:-) Jesteśmy bardzo szczęśliwi i czekamy na 1 stycznia 2016 :-)

Gość gość
claudia 76 to twoj rocznik??? o ktore dziecko sie staracie?

Gość gość
Dziewczyny, ja robiłam testy codziennie , poczynając tydzień przed spodziewaną miesiączką...dopiero 3 dni przed wyszła bardzo blada druga kreska i to po kilku godzinach, więc potraktowałam go za nieważny. Następnego dnia pojawiła się po 15 minutach (bardzo bladziutka) a kolejnego już odrazu również bladziutka.Teraz po wizycie u lekarza wiem,że nawet bardzo blada kreska kilka godzin po zakropleniu oznacza ciąże-tak było w moim przypadku:-) Dodam,że robiliśmy wszystko,aby mieć syna(robiłam testy owulacyjne aby współżyć dokładnie w owulacje i stosowaliśmy zalecane pozycje)- czas pokaże czy się udało:-)

Gość Marta25041990
Dziewczyny, ja robiłam testy codziennie , poczynając tydzień przed spodziewaną miesiączką...dopiero 3 dni przed wyszła bardzo blada druga kreska i to po kilku godzinach, więc potraktowałam go za nieważny. Następnego dnia pojawiła się po 15 minutach (bardzo bladziutka) a kolejnego już odrazu również bladziutka.Teraz po wizycie u lekarza wiem,że nawet bardzo blada kreska kilka godzin po zakropleniu oznacza ciąże-tak było w moim przypadku:-) Dodam,że robiliśmy wszystko,aby mieć syna(robiłam testy owulacyjne aby współżyć dokładnie w owulacje i stosowaliśmy zalecane pozycje)- czas pokaże czy się udało:-)

Marta zalecane pozycje? Ja mam młodziutka kreskę na teście owulacyjnym to chyba poczekam do jutra jeszcze chce dobrze trafić żeby tym razem sie udało

Gość claudia76
Odebrałam wynik bety-15, 3-4 tc, jutro idę do mojej ginekolog i jestem ciekawa co powie.. gość, tak to mój rocznik. Mamy dwóch synów 11 i 7 lat. Staramy się o trzecie maleństwo :) Gość 44, i ja trzymam kciuki za Ciebie. Uda się nam, na pewno :)

Gość gość44
Claudia76 i jak wynik?

Gość gość44
Claudia76 a robiac bete robilas ja przed spodziewana czy po?

Gość claudia76
Gość 44, 15 mlU/ml

Gość claudia76
Okres powinnam dostac 11 maja, ale nie moglam dzis wysiedziec i dlatego poszlam na bete