JagaBaga 0 Napisano Grudzień 28, 2021 Allegro, Vinted. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka92 6 Napisano Grudzień 28, 2021 Tono potem karko a z ubrań najrzadziej na allegro . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwiszja 0 Napisano Grudzień 29, 2021 Vinted, Sizeer, Allegro, Zalando. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tanuka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 vinted, allegro, olx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tanuka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 (edytowany) ewentualnie strony reserved, croppa i sinsay jak są wyprzedaże Edytowano Styczeń 13, 2022 przez Tanuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawkanastol 0 Napisano Styczeń 14, 2022 Vinted, Zara, HM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela-ela-ela 10 Napisano Styczeń 14, 2022 Tylko nie Shein Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lidka13 1 Napisano Luty 23, 2022 na vinted najczęściej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauli_4 0 Napisano Luty 24, 2022 na Avocadostyle najczęściej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arlo 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 Allegro, olx i Vinted Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel1980 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 Witam szukam osób które brały udział w konkursie napoju piwnego "Somersby- graj w kolory". Chodzi otóż o to, że grubo ponad miesiąc temu zostałem wyłoniony jako zwycięzca trzeciej rundy tego konkursu, i w myśl regulaminu nagroda winna była mi być dostarczona przez kuriera do 30 dnia od daty wyłonienia zwycięzcy. Minęło półtora miesiąca, kuriera żadnego u mnie z nagrodą nie było więc dziś postanowiłem zadzwonić na ich numer kontaktowy. " Miła Pani" ( która uczyła się rozmawiać chyba z ludźmi w jaskini), zaczęła na mnie naskakiwać że wydzwaniam po nagrodę, kiedy faktycznie ja tam pierwszy raz zadzwoniłem, to jej odpowiedziałem że nie chodzi o tą nagrodę, ale o sam fakt, że taki dobry napój piwny a taka zła reklamę sobie robią . W sumie to chciałbym znaleźć takie osoby które coś w tym konkursie niby wygrały , a t pięć liter od nich dostali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Maj 25, 2022 Najczęściej to tam gdzie są rzeczy dobre gatunkowo, modne no i w promocji. Czyli najczęściej odwiedzam cross jeans, mohito czy zarę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalita 0 Napisano Luty 8, 2023 Jeśli szukasz polskich marek i polskich sklepów to będzie to na przykład Hibou. To są ubrania które będą stanowiły super bazę do kompletowania stylizacji. Poza tym są super jakości i długo będą służyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach