Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mlodziez glosowalaby na swojego pradziadka Korwina...

Polecane posty

Gość gość

....bo teoretycznie móglby byc juz pradziadkiem, patrząc na sędziwy wiek?:):)

Gość gość
ważne że myśli nowocześnie zgodnie z duchem wolności jakiej oczekuje młodzież

Gość gość
raczej z duchem anarchii. latwo mlodziezy rozwalac cos, czego sami nie zbudowali. rozwalic mozna, i co dalej? facet mówi to, co mlodziez chce uslyszec- tak za kazdym razem, co 5 lat manipuluje i sciemnia.

Gość gość
Socjaliści zbudowali w Polsce rozrośnięty aparat totalitarnej bourokracji ograniczającej ludziom wolność na każdym kroku powodując bezrobocie, biede i nędze. Socjalizm jest do zaorania i wyrzucenia na śmietnik historii. Socjalizm jest systemem pasożytów żerujących na podatnikach.

Gość gość
gość dziś raczej z duchem anarchii. latwo mlodziezy rozwalac cos, czego sami nie zbudowali. rozwalic mozna, i co dalej? facet mówi to, co mlodziez chce uslyszec- tak za kazdym razem, co 5 lat manipuluje i sciemnia. xx mam 40 lat kretynie a ponieważ bylem długo za granicą potrafie rozróżnić prawdziwy kapitalizm od syfu ktory zafundowaliście nam wy wszyscy, píérdolone nieudolne darmozjady. W sondażach ulicznych widać kto za wami glosuje - stare próchna z urzędniczymi gębami żyjące świetnie na koszt podatnika, ciemne masy i zalkoholizowana patologia ktora nie potrafi dodać policzyć ile kosztują 2 piwa:-O

Gość gość
Roszczeniowe pasożyty nawet nie wstydzą się pasożytowania na ciężko pracujących podatnikach bezwzględnie łupiąc ludzi z ich własności poprzez totalitarne urzędy skarbowe grabiące na potęgę. Czas złodziejskiego lewactwa dobiega końca, będzie tak jak tego chcą podatnicy a nie jakaś lewacka tłuszcza nieudaczników.

Gość gość
19:15 co dobiega końca? Nie zanosi się na większość absolutną na Korwina a jak wejdziecie do sejmu z 7% to czeka was to co palikociarnię, lider będzie miał szansę się wykazać i na pewno wykaże się głupotą a potem już nawet najwierniejszy kuc na was nie zagłosuje

Gość gość
dziś rośnie ekonomiczna świadomość narodu więc nie obawiaj się, czas waszej grabieży na Polakach dobiega końca

Gość gość
Jestem autorką tematu, nie "kretynem", to nie mój nick:) Dlaczego ktos pisze o socjaliźmie, nie wiem, pan Korwin najlepiej go pamięta. Jezeli rozwalę swój dom, to muszę miec cos w zamian, powinnam miec plan, gdzie będę mieszkac po zburzeniu domu...Czy komus potrzebna jest łopatologia? Jestem swięcie przekonana, ze Korwin zdaje sobie doskonale sprawę, iz glosi utopię, i nigdy nie zamierza tego zrealizowac. Jest mocny tylko w gębie, by zaistniec. Jak Palikot. Jestem z wolnego zawodu, placę podatki, a do próchna mi jeszcze baardzo daleko:)