Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znudziłam się moim chłopakiem.

Polecane posty

Gość gość

Brakuje mi szaleństwa. On mimo, że jest młody to zachowuje się strasznie, strasznie odpowiedzialnie. Na każdym kroku, wszystko ma przemyślane i zaplanowane, nie ma z nim szansy na spontaniczność. Ogólnie jest wartościowym człowiekiem, ma klasę, dobre serce, bardzo mnie szanuje i zawsze mogę na niego liczyć. Ale z drugiej strony czy to jest idealny partner skoro ja zawsze byłam tą, która ostro imprezowała, działam zgodnie z głosem serca, nieraz wpakowałam sięw tarapty i nic nie planuję.

Gość gość
Zostaw go, niech znajdzie sobie dziewczynę, która ma mózg.

Gość gość
glupia jestes zostawisz go a zobaczysz jak bedziesz za pare lat zalowac

Gość Daniel 24
Imprezowiczki niech szukają imprezowiczów i tyle , bo to właśnie tak jest , on jest za spokojny do ciebie.

Gość gość
On jest bardzo pracowity, kończy studia ale już od pierwszego roku pracował w firmie, każde wakacje przeznaczał na robienie staży czy kursów doszkalających (studiuje techniczny kierunek). Ja też się dobrze uczę, też zdobywam doświadczenie zawodowe i inwestuję w siebie ale z drugiej strony uwielbiam sobie zaimprezować. Uważam, że życie jest tylko jedno i trzeba sobie pozwolić na szaleństwo. A z nim nie ma na to miejsca. Tym się różnimy. Wymarzyłam sobie, że chcę się przeprowadzic do Amsterdamu a on do mnie, że nie ma mowy ponieważ ma tutaj pracę i mieszkanie. No to co z tego, ja też mam tutaj mieszkanie ale mieszkanie można sprzedać. To przyklad pierwszy z brzegu.

Gość gość
Zostaw go nie marnuj mu zycia k***o

Gość gość
Ciągle te same prowokacje 1/10

Gość gość
ja p*****le ale idiotka do amsterdamu... jesteś qrwą czy ćpunką? że cię tam ciągnie? tak jak inni pisali zostaw go nie marnuj mu życia i niech sobie znajdzie poukładaną dziewczyne z mózgiem

Gość gość
Kocham Amsterdam:) Spędzilam tam najbardziej szalony rok życia (gap year po liceum) i powiem Wam, że to jest super miasto. Chcę tam wrócić na stałe.

Gość gość
To W*********j, szerokiej drogi

Gość gość
szalony rok życia czyli zarabiałam jako prostytutka i dawałam się rypać murzynom z takimi 20 calowymi penisami a mój chłopak myślał że pracuje jako opiekunka w domu starców :)

Gość gość
Złośliwym podziękuję:) Ja na szczęście nie musiałam tam pracować, moi rodzice mnie utrzymywali.

Gość gość
rodzice mnie utrzymywali zaradność na poziomie -23945289752958