Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można być tak podłym?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego mężczyźni są tak podli, bez serca. Rozkochał mnie w sobie chodź wiedział, że nigdy mnie nie pokocha. Jak można coś takiego zrobić? Na dodatek wyśmiał moje uczucia i obraził. Ja nie rozumiem, nie rozumiem :(

Gość gość
powinien cie jeszcze wyr00chac szmato

Gość gość
dobry jest, twardziel

Gość gość
na to by musiał mieć moją zgodę

Gość gość
dzięki, nie ma to jak pocieszenie

Gość gość
jestesmy z Toba w trosce.

Gość gość
kimze on jest?

Gość gość
a cóż mogę powiedzieć. Facetem, którego pokochałam jako pierwszego w życiu. Myślałam, że on też. Przynajmniej tak się zachowywał na początku. Tylko nic nie wskazywało na to, że on się będzie tak zachowywać. Okropnie mnie potraktował, jak jakąś szmatę, nigdy tego nie przeboleję

Gość gość
chcę szukać, nie kocham go. Wyleczyłam się z niego ale nie umiem z tego co zrobił. Nie potrafię zrozumieć i wybaczyć, że dla mnie taki był, tyle złego mi wyrządził, tyle przez niego płakałam a teraz nagle zrozumiał i jest dla kogoś innego dobry, stara się i inną traktuje dobrze. Tego nie mogę zrozumieć z tym, że nie oceniajcie mnie, nie jestem złośliwa, nie chcę żeby dla innych też taki był. I o tym co napisałam też nie wiem ze wścibstwa tylko niestety musze część rzeczy wiedzieć. Nie wiem czemu tak reaguję, czemu z jednej storny nie chcę aby inną też skrzywdził a z drugiej nie rozumiem czemu ona jest lepsza i zasługuje na szacunek, którego nawet ja nie miałam, nawet moich uczuć nie uszanował

Gość gość
alez dziewcze z twojej perspektywy NIE MA TO ZADNEGO ZNACZENIA. Temat zamkniety powinien byc i wykopany z biezacych rozwazan, niech mu uczuciowa ziemia lekka bedzie, wez se w wyobrazni sypnij na trumne tego co was laczylo i przestan tym zyc

Gość gość
kurcze zabrzmiało to strasznie z takiej perspektywy

Gość gość
faceci sa rozni

Gość gość
może nie wiem. Z tym, że jeśli to zrobiłam to nieświadomie. Ja mam dopiero 20 lat a to zdarzyło się 2 lata temu. Ja naprawdę nie mam jeszcze o wielu rzeczach pojęcia. Dopiero teraz pewne zrozumiałam ale czy to naprawdę był powód żeby tak kogoś traktować? Moja kuzynka pojechała za chłopakiem do Anglii, walczyła o niego a teraz są szczęśliwym małżeństwem. Moja bratowa wręcz biegała za moim bratem. Też są małżeństwem i nigdy nic złego o niej nie mówił.

Faceci tacy właśnie są najpierw rozkochają w sobie pannę a pózniej zostawią ja na dobre, bo niewiedza czego chcą na twoim miejscu bym mu zrobiła jakieś świństwo tak, żeby popamiętał na drugi raz nie zrobił tego samego innego nie przejmuj się wiem, że to brzmi banalnie, ale znajdziesz lepszego faceta jesteś mądrzejsza o jednego!

Gość gość
facetom nie mozna mowic co sie czuje

Gość gość
ma sie panna znizac do jego poziomu? w imie czego?

Gość gość
czyli nie jestes szmatom?

Gość gość
ja nie chcę mu nic robić. To nie w moim stylu. Zresztą nie mogłabym robić krzywdę komuś kogo kiedyś kochałam. Sumienie by mi nie pozwoliło. Chcę sama się lepiej poczuć ale nie kosztem innych

Gość gość
bądź silna i nie przejmuj się bo nie warto

Gość gość
dzięki, będę się starać :)