Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLUB za KASE

F I K C Y J N Y Slub ,czyli Slub za kase ,czysty Biznes,Propozycja

Polecane posty

Gość SLUB za KASE

Witam ,przepraszam za brak pl znakow.Postaram sie skrocic nabardziej jak mozliwe Troszke o mojej osobie Jestem samotna 30 letnia kobieta mieszkajaca w jednym z krajow Beneluxu,samotna jak wspomialam i wcale nie spieszy mi sie by miec faceta,meza nie jestem despertka ktora szuka na sile faceta-meza wink a i nawet nie wiem czy kiedykolwiek wyjde za maz ,ale kto wie moze jedak spotkam tego jedynego wlasciwegooczko.gif nie wiem,ale tez nie ponaglam,nie uzaleziam swojego szczescia od posiadania faceta,czy meza, nie szukam specjalnie. Wczoraj bedac z pewna znajoma,jest ona Rosjanka37 lat ,poznalysmy sie w szkole na kursie,pare razy bylysmy na imprezach,ona swojego obecnego drugiego meza-Niemca 50 letni inzynier, poznala go jeszcze mieszkajac w Rosji,wczesniej byla w malzenstwie z Rosjaninem maja wspolne dziecko,dziewczyke obecnie ma ona 11 lat, Obecnie mieszka niedaleko mnie wraz ze swoim nowym mezem( 2 lata sa malzenstwem) i z jej corka,niepracuje ,ogolnie mila dziewczyna ,mamy sporadyczny kontakt ,mowila mi ze musze jakiegos faceta koniecznie znalesc,miec rodzie,bo samej byc nie wypada smile ale wczoraj bardzo mnie zaskoczyla"pewna propozycja" zasmialam sie z tego,obrocilam to w zart.. Ale przyznam ze troche zrazila mnie tym.. Wczoraj podczas wspolnego pobytu w klubie wspomiala mi ze zna rodzine z bylej Jugoslawi ich syn ,dobry chlopak szuka kogos ,zeby wziasc slub platy-fikcyjny,dla papierow .Mowila ze jest on przystojny,ladny,w moim wieku 30 lat z dobrej rodziny ktora zna i nie ma on problemow ze znalezieniem kobiety na seks, ale bardzo trudno mu znalesc cheta na slub-platny smile Zaczela mnie przekonywac ze ,co mi szkodzi ze i tak jestem sama,a dodatkowo kase dostane.. hmm ze mam juz 30 lat i jak niedlugo nie wezme slubu,to ludzie beda mysleli,ze ze mna jest cos nie takusmiech.gif mowila ze on -ten kandydat na fikcyjny slub taki dobry,poukladany, ,a moze cos miedzy nami zaiskrzy aha wink ze przeciez nic nie rezykuje... Co sadzicie o tej mojej znajomej i jej propzycji,osobiscie to JA bym sie wstydzila jakiejkolwiek kolezance zlozyc taka propozycje,dlaczego to robi? Prosze WAS o opinie

Gość gość
Ile jeszcze tematów założysz? Ludzie chyba dość wyraźnie napisali ci o niebezpieczeństwach takiego układu. Trzeba być skończoną kretynką, żeby jakiejś ruskiej i jugolowi tak zaufać. Rób co chcesz, tylko potem nie płacz, że fagas nie chce się rozwieść, narobił długów albo że cię bije i zmusza do seksu.

Gość gość
i jak to wyglada jesli taki ktos "FIKCYJNY MAZ" ktory zaplacil za slub-papiery ,to z jakiego powodu nie chcialby sie pozniej po 2 latach rozwiesc??? ,jakby juz mial papiery -to co chcial za co placil ? :O I czy ten FIKCYJNY MAZ-moglby wbrew mojej woli np zmuszac do seksu ,a na poczatku np ustalalismy ze tylko biznes ,nic wiecej ?:O JAK wyglada ta sprawa?

Gość gość
Rafinowana ruską,nie baw się w takie układy ! Rozwód będzie cię kosztował i papiery spaprane!!!

Gość gość
A ta idiotka znowu swoje... W świetle prawa to nie będzie fikcyjny mąż, zrozum to wreszcie. Może nie chcieć się rozwieść na przykład po to, żeby cię zmusić do oddania mu kasy. Będziesz jego legalną żoną ze wszystkimi tego konsekwencjami. Wszystkimi. A za odmowę współżycia może podać cię o rozwód z twojej winy i wyrwać alimenty na siebie. No i niech do ciebie dotrze w końcu, tępaczko, że taki "fikcyjny" ślub to przestępstwo i wyjawieniem czegoś takiego może cię ktoś kiedyś szantażować. Na przykład twoja rosyjska "koleżanka". Naprawdę chcesz zrujnować sobie życie dla paru groszy?

Gość gość
gość dziś " Rób co chcesz, tylko potem nie płacz, że fagas nie chce się rozwieść, narobił długów albo że cię bije i zmusza do seksu." A NIBY DLACZEGO nie chcialby sie rozwiesc ?? :O przeciez po 2 latach mialby juz papiery -to co chcial za co placil ?

Gość gość
No choćby dlatego, żeby cię szantażować. Coś w stylu "zapłać, albo się nigdy z tobą nie rozwiodę". Ludzie z Bałkanów są nieobliczalni i zdolni do wszystkiego. Aż wierzyć mi się nie chce, że tak głupie baby chodzą po tym świecie.

Gość gość
Ludzie przzeciez ja niec hce takiego slubu wziasc!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko zastanawialo mnie jak to w ogole wyglada,nic wiecej!!!! a WY od razu wyzywacie czlowieka... :O

Gość gość
A bier ze... lol nie zastanawiaj sie.. kupisz sobie samochod z klimatyzacja I el szybami.. nie badz glupia daleko do grobu nie masz to co Ci zalezy?

Gość gość
Tylko cię zastanawiało, a drążysz temat i dokładnych odpowiedzi nie rozumiesz, tylko dalej swoje. Korci cię perspektywa łatwych pieniędzy, co? Widać ruskie ścierwo trafiło na podatny grunt, wiedziała, komu złożyć propozycję.

Gość gość
ja bym sie zastanawial,jakbym dostal taka propozycje,dobrej kasy,mialbym na nowe auto ;)

Gość gość
slub kazdy to niebezzpieczenstwo