Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam męża, dzieci a ciągle myślę o miłości sprzed lat

Polecane posty

Gość gość

już mnie to wykańcza. Mam cudownego męża, dwoje dzieci. Ale ciągle śni mi się on, szukam go na FB, wszędzie. Nawet jak staram się nie myśleć to mi się śni. Nie widziłam go 13 lat.

Gość gość
Do psychiatry

Gość gość
moze wyjechal za granice?daj sobie spokoj z nim bo mozesz byc bardzo rozczarowana,Wiesz co masz ,A nie wiesz co mozesz miec,spasc z konia na osla nie radze CI.13 lat to duzo czasu nie mysl ze on jest tym samym mezczyzna.

Gość Taki_jeden_964
Bez obrażania żaden temat się nie uchowa. :) Co do autorki, postaw się na jego miejscu, jak ty byś się czuła. Mnie na miejscu męża byłoby co najmniej przykro. Dopóki bym się nie dowiedział.

Gość gość
ja tez czasem pomysle o swojej byłej i to myslenie konczy się kiedy sobie przypomnę ze na koniec tej znajomości opadal mi w jej pochwie co znaczy ze mnie już przestala podniecać i wlasnie dlatego szukałem nowej dziewczyny z która de facto się później pożeniłem i to by było na tyle opadal w pochwie znaczy ona nie była nikim wyjątkowym i na tym zakonczmy

Gość gość
mi sie wydaje,ze autorka nie ma nic zlego na mysli. doskonale ja rozumiem,bo sama jestem w takiej sytuacji. mam meza,dziecko,a od kilku lat mysle o innym. nie kocham go,nie wzdycham ale cos musialo we mnie go zapamietac. meza mam wspanialego,nigdy bym go nie skrzywdzila jednak nie umiem tego pojac. czesto mi sie sni,gdzies zaprzata jakies mysli...bez ladu i skladu. jakies zaburzenie?

Gość gość
Wiem, że to nie w porządku wobec mojego męża, mam wyrzuty sumienia i czuję się z tym podle. Ja męża naprawdę kocham, ale po prostu nie moge zapomnieć o tamtym. Wiem, że gdybym dowiedziała się, że ma żonę, dzieci to byłoby mi łatwiej. Nawet jak o nim nie myslę przez długi czas to potem mi się przyśni i już mam dzień smutny. Wiem, to żałosne.

Gość gość
Jak gnieździł się w ci/pie to teraz żal

Gość Taki_jeden_964
Ja też bylem kiedyś zakochany i myślałem wtedy że tylko ona nikt więcej. Teraz jestem z inną, a za tamtą pewnie bym się nawet nie obejrzał. Trzeba być w porządku, dorosnąć. :)

Gość gość
ja tez kiedys bylam taka(zakochana) myslam o nim codziennie przez tyle lat, spotkalismy sie kiedys ,byl po rozwodzie i mial dziecko-zmienil sie niesamowicie,nawet jakby mi chcial zaplacic to juz bym nigdy w zyciu z nim nie chciala byc :-(