Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezydent

Polecane posty

Gość gość

na kogo zagłosujecie ?

Gość piotrek121212KasiążęKafe
Kukiz i Duda

Gość PSYCHOL PRZEGRYW
KUKIZ-MIKKE-BRAUN Jedyni antysystemowi kandydaci

Gość piotrek121212KasiążęKafe
A w drugiej?

Gość gość
Polsce potrzeba normalnego człowieka czyli kukiz

Gość gość
jesli Kukiz nie przejdzie to Palikot,a jeśli zostanie duda i Komorowski to nie mam zamiaru glosować

Gość gość
kiedy wreszcie zrozumiecie że prezydent bez zaplecza politycznego jest nikim on nie rządzi tak jak nie rządzi sam premier i sam rząd doskonale to pokazała sytuacja z odwołaniem rządu Olszewskiego nie miał zaplecza i wyleciał żaden Kukiz Korwin ktokolwiek bez stojącej za nim i zdyscyplinowanej drużyny nic nie zrobi Komorowski ma taką drużynę tę jawną i tę niejawną jawna to układy w PO niejawna to chłopcy z WSI, wojska, biznes Duda ma za sobą PiS i wszystko to co PiS może mu zapewnić w tworzeniu poparcia politycznego Kukiz co ma? swoich zwolenników w liczbie kilku procent i nic więcej za Korwinem stoi grupa entuzjastów w miarę zorganizowanych i prawdopodobnie coś więcej i raczej nie jest to nic dobrego ale to inny temat Brauna popiera grupka jego miłośników i już nikt ale poważam tego człowieka Kowalski ma za sobą wyizolowaną grupę zupełnie bez znaczenia i wpływu w historii niejednego kraju były wypadki że ktoś wszedł do pałacu prezydenckiego usiadł na tronie monarszym i literalnie nie miał nic do powiedzenia bo nikt go nie popierał bo nie stała za nim drużyna która jest zdolna do uchwycenia wielu sznurków którymi się pociąga nie mówiąc o tym że ten prezydent za wiele to nie może realnie tylko kandydat PiSu jest tak naprawdę antysystemowy i zdolny do wygrania i zajęcia pałacu nie tylko jako figurant reszta to plankton

Gość gośćona27
Moim zdaniem nie ma realnego zagrożenia dla Komorowskiego...nie jestem nim zachwycona ale wole jego niz Dudę bo gdyby ten wygral to dopiero byśmy sie cofnęli...k***in odpada bo powiedział ze kobiecie prawo wyborcze jest niepotrzebne wiec wnioskuje ze na mój glos nie liczy.

Gość gość
A dlaczego byśmy się cofnęli,gdyby wygrał Duda?

Gość gośćona27
Źle ujęłam. Chodziło mi o to, że tak walczą z in vitro i związkami partnerskimi. To konserwatywne podejscie nie jest mi bliskie. Jeszcze ta polityka wobec Rosji szczególnie...ok teraz jest słabo ale litości...na wojnę to moglibyśmy iść będąc USA. Takie nakręcanie bez zaplecza to głupota dla mnie. Uważam że idealnego kandydata nie ma. Będziemy wybierać miedzy PiS a PO.