Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka mała

O co mu chodzi??

Polecane posty

Gość malinka mała

Chciałabym abyscie mi cos doradzili. 1,5 miesiąca temu poznałam faceta przez neta. Pierwsze spotkanie bylo mile i fajne. Mowil ze zawiesi swoje konto na portalu bo nie ma teraz czasu na nowe znajomosci ale ze sie odezwie i poda do siebie maila (nie mielismy jeszcze tel. swoich). Tak tez zrobil, na drugi dzien zawiesil konto i podal maila do siebie. Uznalam ze po prostu podal maila i jesli bede zaintersowana znajomoscia z nim mam sie odezwac....po paru dniach napisalam....ucieszyl sie itp. popisalismy troche. Po ok 2 tyg ja wyszlam z propozycja spotkania (chcialam sie zrekompensowac za pierwsze no i go lepiej poznac). Potem mielismy juz swoje kom. Tego samego wieczoru sam do mnie napisal, pytal czy dotarlam do domu itp. PO 2 dniach ja napisalam, troche poflirtowalismy a on napisal ze moge pisac do niego kiedy bede chciala.....potem przez tydz. sie nie odzywal wiec ja tez. Na swieta wyslalam mu zyczenia, byl mile zaskoczony ze o nim pamietam....i ze go lubie (tak mu napisalam). Po 2 danich sam napisal w swieta....poflirtowalismy itp. po kilku dniach ja zmienialam mieszkanie -a on sie pytal jak pierwsze dni, pisal ze liczy na zaproszenie na oblewanie, ze moze mi pomoc w urządzaniu itp. Kilka dni temu zaprosilam go na piwko ale na miescie. Na koniec spotkania znowu uslyszalam ze jak bede potrzebowala pomocy na mieszkaniu to mam dac znac. Tego samego wieczoru jeszcze troche smsowalismy -dawalam mu do zrozumienia ze chetnie go poznam blizej....ze im ludzie czesciej sie spoykaja tym bardziej sie do siebie zblizaja...a on napisal ze nie wie jak bardzo moze sie do mnie zblizyc?zapytalam a jak bardzoc che a on ze odpowiadam pytaniem na pytanie :P potem pare smsow i cisza....nie rozumiem o co mu chodzi.....o sex?czy on nie wie czy ma jakies szanse u mnie? zaznacze ze 1 spotkanie proponowal on, a to 2 i 3 ja.....ale zeby sie spotkac ost. to podobno nawet cos tam przelozyl u siebie, jakies plany zmienil...wiem ze jest ost zapracowany bo konczy pisanie doktoratu ale nie wiem co mam o tym wszystkim myslec???

Gość gość
Dziękujemy za szczegółową relację. Masz rację - chodzi o seks.

Gość gość
najlepiej przestań o nim myśleć. zajmij się sobą i swoimi sprawami. jak ma coś z tego być to będzie, a jak nie to tego i tak nie przeskoczysz.

Gość malinka mała
wiem taki mam zamiar, nie bede poki co sie odzywac.....chcialabym aby on tez inicjowal spotkania itp.