Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkanie przy kawie

Polecane posty

Gość gość

pytanie do dziewczyn, co byś sobie pomyslała jakby facet zaproponował spotkanie przy kawie i przyjechał na nie specjalnie jakieś 250 km. Dziewczyna poznana przez internet, 28 lat, parę przeprowadzonych rozmów /ja podobny wiek/ Jakie jest Twoje pierwsze wrażenie: napalony, spontaniczny,???

Gość gość
Po prostu chce i zależy mu na spotkaniu, a więc i na mnie. To się ceni.

Gość gość
no nie przesadzajmy, czy "zależy mu na tobie", to się później okaże :P

Gość gość anka
Po prostu zaciekawiony jak chcesz to możesz do mnie przyjechać:-)

Gość gość_autor
czy może zaproponować spotkanie gdzieś w połowie drogi? poznaliśmy się na portalu randkowym i mysle, że ona też chce się spotkać ale to ja jestem inicjatorem tego spotkania. Nie wiem czy lepiej jest przyjechać do niej czy zaproponować spotkanie gdzies w połowie drogi. jakie sa Wasze sugestie. Zadałem to pytanie ponieważ ponieważ nie chce wyjść na kretyna który jedzie szmat drogi aby tylko wypić kawę ani też na jakiegoś napaleńca. Te parę km nie stanowi wielkiego problemu ale nie wiem jak dziewczyna może to odebrać???

Gość gość
to wszystko zależy od kontekstu np jak te rozmowy przebiegały itp każda z nas jest inna jedna pomyśli napaleniec a druga o mój Boże on specjalnie dla mnie przyjechał, zależy na jaki grunt trafiłeś

Gość gość
"napalony, spontaniczny,???' - przerazający

Gość gość
spotkaj się z nią w połowie drogi, jak jesteś napaleńcem, nieudacznikiem, wazeliniarzem, lowelasem - to ona i tak to sobie uświadomi, a jak ona jest puszczalska, frywolna, dominująca - też to odczujesz. a później...łóżko albo serduszko :D!!!

Gość gośćona27
Ja bym wolała żeby to facet do mnie przyjechał. Kawa to kawa. Zaproponuj jesli ci zależy żeby ją poznać. W końcu to byl portal randkowy...

Gość gość
Jak proponowales ze do niej przyjedziesz to teraz nie mozesz chciec spotkac sie w polowie drogi :) Jedz ;) zobaczysz co bedzie a dziewczyna na pewno to doceni Powodzenia ;)