Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćśog________

wiem o zwiazku w pracy gdzie jest to zakazane, czy zareagowac?

Polecane posty

Gość ćśog________

Jestem menadżerem w pewnej korporacji ( nie przypominam jednak typowego korposzczura;). Podlegli mi pracownicy są w związku, mieszkają razem i ukrywają to. U nas romanse są całkowicie zabronione, zwłaszcza ich stanowiska gdzie facet odpowiada m.in. Za rewidowanie pracownikow,jest to stanowisko w typie ochrony. Nie chce wtrącać się w ich prywatne sprawy. Oni wiedza ze ja wiem o nich. Narazie oprócz czestych rozmów nie widać ich związku na zewnątrz. Jednak nie wiem jakie konsekwencje może mieć to dla firmy, czy np. Nie będą w zmowie co do kradzieży... Wolałabym nie wiedzieć bo nie chce wtryniac się do nich, każdy ma prawo do szczęścia.... Co zrobić, albo czego nie robić? moze być tak ze wyjdzie to z czasem i wyjdzie ze ja wiedziałam.

Gość gość
A nie zesraj się z emocji... :o

"U nas romanse są całkowicie zabronione" można wprowadzić takie prawo?! są firmy gdzie pracują pary czy małżeństwa, nie można prawnie zabronić komuś pracy bo jego partner tam pracuje. To jest DYSKRYMINACJA.

Gość gość
Nie przesadzasz? Jesli w pracy sie tym nie afiszuja, to chyba dobrze? Po pracy ich zycie to ich zycie. Ciebie to nie powinno obchodzić. Mozesz miec na nich oko, ale nie reaguj teraz ani nic nie rób.