Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy doświadczyliscie kiedyś czegoś paranormalnego ja

Polecane posty

Gość gość

na przykład jak odchodze od spowiedzi to czuję potężną ulge jest to cos z***bi.... W dziecinstwie tez widziałem anioła. To co czułem jak go znbaczylem jest nie do opisania. Cos podobnego do uczucia gdy sie zakochujemy. Tyle ze tamto było silniejsze.

Gość gość
jest na to ratunek- szpital zamkniety!

Gość gość
widze ze sporo tu ateistów i ćpunów

Gość władca hejtu
ziomek z tematu tez cos musi brac i to mocnego

Gość gość
Ja kiedys chcialam przejsc przez pasy, a jakis dziadek krzyknął :"zaczekaj". I ja stanęłam, a samochód mignął mi przed oczyma. Chciałam podziękować, ale dziadka nie było nigdzie...

Gość gość
hahaha ! wiecie ze to poczatek choroby psychicznej??

Gość gość
srać a nie brać. Nie wierzysz to nie. Przed 60 pewnie uwierzysz

Gość PSYCHOL PRZEGRYW
Mi kiedyś Tata wszedł do wanny i z wody wyłonił się potwór z Loch Ness 🖐️

Gość gość
mowisz ze ja tez zachoruje i bede miec schizy tak jak wy??? :-)

Gość gość
ćpunów mowisz? A kto pisze ze za zwidy? my czy ty? Idz sie lecz

Nie martw się nie jesteś sam,wiem ze od roku może nawet ponad cos się dzieje u mnie na dole kiedyś wracalam do domu od mojej Cioci było juz Ciemno 22 lub 23 jakoś tak,gdy otwieralam drzwi do domu cos uderzyło mi w okno,a później zobaczylam rękę byłam się jak cholera,ale później myślę moja mama bo bluzka była ta sama i zaczelam się śmiać, ale nie długo gdy poszlam zajrzeć nikogo nie było tylko poczulam ze ktoś jest za drzwiami wbieglam do domu z płaczem nie spalam i nie jadlam miesiąc później było to samo tyle ze To moja mama usłyszała jak ktoś jej w okno uderzył to było w nocy później było cos słychać wezwalismy Policje,ale nikogo nie znaleźli. A na drugi dzień jak poszlam po psy by wpuścić do domu zobaczyła w szybie postać nie jest mi do śmiechu i przestanie głupia pisać o cpaniu bo ja np tego nie robię była bym głupia by przep*****lac kasę na to i rujnowac sobie zycie powodzenia narkomanom. Kiedyś tez miałam cos takiego jak byłam mała gdy szlam spać na przeciwko łóżka miałam lamke jeszcze stara ze sznurkiem i zgasla,a sznurek się ruszał. U kuzynki jak spalam,bo tam gdzie mieszkała był kiedyś szpital i spalam wtedy z kuzynka a na drugiej kanapie jej siostra i nasza nastepna kuzynka obudzilam się spojrzalam na tel była pierwsza w nocy,patrzę a ktoś wychodzi z pokoju mowie Paulina dokąd Ty idziesz a tu nic obudzilam kuzynkę i tez badała do niej ale nic nagle to stanęło i odwracalo się w nasza stronę i tylko do kuzynki mowie to nie Paula,bo Paula śpi balysmy się i ryczalysmy Ciocia nie mogła nas uspokoić to było okropne było wiele jeszcze innych rzeczy,ale to by mi cały dzień zajęło tylko wiem ze od dwóch miesięcy jest spokój,ale na jak długo nie wiem.

Gość gość
to są ćpuny które nic w życiu nie widziały. Nawet jak by wiedzieli ze to prawda co my widzielismy to i tak by powiedzieli ze mamy jakies zwidy, bo tak już sie przyjełą. Niechca wyjsc na glupich a wychodzą bo nasladują innych.

Gość gość
Kiedy podano mi narkozę i jakieś zastrzyki przed operacją też miałam odlot.Coś mi się pomieszało w głowie,widziałam jakieś światła w tunelu i postać świetlistą.Takie zjawiska znałam z książki"Życie po życiu",ale ja nie umierałam,ani nie ratowano mnie po wypadku.Ludzie po narkozie mają różne dziwne urojenia,tak myślę