Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bestmama

Karmilam piersia w kolejce w sklepie

Polecane posty

Gość gość
Ochrona powinna Cie wyprosic ze sklepu. Masakra jak mozna sie tak zachowac? Nie dziwie sie ze babka tak to skomentowala przeciez to jest chore :/ mamy XXI wiek nie epoke kamienia, litosci kobieto..

Gość gość
Mój mąż kiedyś mi powiedział, ze facetom też to przeszkadza, tylko nie odzywają się z innego powodu: po prostu chcą uniknąć awantury, że pewnie się gapią na piersi karmiącej kobiety. Więc dla świętego spokoju nie mówią nic, mimo, ze im to przeszkadza.

Gość gość
Nie będę się oburzać bo dzieci nie mam, ale wiem że po prostu czasami nie ma wyjścia i trzeba je nakarmić. Znając siebie i opisaną przez Ciebie sytuację, ja bym zostawiła zakupy i wyszła ze sklepu, ewentualnie jeżeli to duże tesco poszłabym do przebieralni i tam spokojnie nakarmiła dziecko, wydaje się że przychodzi do głowy tyle rozwiązań, a Ty karmisz dziecko w kolejce. W ogóle kobiety jak wy to robicie?, trzymacie zakupy w wózku/koszyku, stoicie w kolejce, trzymacie dziecko i karmicie je w taki sposób, aby nikt nie zobaczył? jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, ja bym się bała że cycek po prostu mi wypadnie w pewnym momencie i wstyd na całego :/, no ale podobno bycie matką skłania do rzeczy niemożliwych

Gość gość
XXI wiek?? I oburzenie?? Na pokazach mody pokazywali kiedyś taką kreację że same suty widać z całej piersi (reszta w sukience) i to ma być hit lata podobno był nawet jakiś artykuł na onecie o prześwitach hicie lata

Gość gość
Suty na pokazach a swisły niewydojony cyc to troche inny widok. Powinni tego zakazać w miejscu publicznym.

Gość gość
Jak kiedyś wcinałam pysznego kebaba babka wyjęła takiego dojda i zaczęła karmic naprzeciwko nas, myślałam, że zwymiotuję...

Gość gość
wyszlabym z kolejki to raz.dwa odcisgaj mleko albo zabieraj mm na zewnatrz. trzy ciekawa jestem ile to malenstwo ma...na tym forum normalka ba juz koniecznoscia jest kp rocznuch czy starszych dzieci-no malenstw po prostu:) w przychodni mloda kobieta usiadla w przejsciu wyciagnela dojarke i podbiegala sobie okolo 2latka ssala moetolila i odbiegala:)serio to nie sciema miasto spore w przychodni b duzo osob na wprost niej 2pary z dziecmi(m.innymi bo nas samych kobiet bylo z 10). jak tu miec tolerancje...nie mozna dac buleczki czy chrupka...nie?!trzeba cycki niczym zwierze wywalic. a ta baba z kolejki jezeli kp noworodka przegiela.ja bym nic nie powiedziala i przepuscila cie choc jestem przeciw kp publicznie.i nie przejmuj sie tak olej to. drugi raz nie dopuszczaj do takiej sytuacji. pozdrawiam:)

Gość gość
Karmienie w kolejce..no nie oszukujmy sie - to jest cyrk... moglas odejsc i dyskretnie te kilka minut pokarmic. Po drugie ja na Twoim miejscu powiedzialabym na glos do coreczki : chodz wyjdziemy,bo smierdzi tu stara/tlusta (do wyboru) baba.

Gość gość
w tesco taka kolejka :-D I TY W NIEJ Z MAŁYM DZIECKIEM :-D:-D tiaaa idiotko 10 /10 prowokacja ci wyszła

Gość gość
Bardzo udana prowokacja. Gratulacje :)

Gość wifigdańsk
ość dziś w tesco taka kolejka smiech.gif I TY W NIEJ Z MAŁYM DZIECKIEM smiech.gifsmiech.gif tiaaa idiotko 10 /10 prowokacja ci wyszła dokladnie!! tez sie zastanawiałąm od kiedy w tesco sa 15osobowe kolejki?? toc ja nieraz w leclercu stoję w kolejce i przewaznie jest do kazdej kasy max. 4 osoby. wez sobie stan od sciany i policz z 15 osób jaka to długa kolejka. nie to zebym byla przeciwna kp-wprost przeciwnie,jestem ZA ale cos mi tu ta historyjka nie pasuje. z całym szacunkiem ale nie postapilas logicznie. to ze kp ok dziecko głodne- wszystko zrozumiałe. szczerze ja gdy kp na dworze to i tak nie wystawialam się do ludzi-jak juz to szukalam jakiejs odosobnionej ławki tak aby komus nie raziło. poza tym dziecko tez się krepuje przy obcych ludziach. ale twoja historyjka nie trzyma sie kupy kompletnie. w tej sytuacji ktora opisalas trzeba było szukac kas pierwszenstwa skoro maluch ci marudził a ty bylas w kolejce jako 16sta. albo w ostatecznosci poprosić o przepuszczenie. szczerze to jak dziecko zaczyna się wydzierać to ejst to tak nieprzyjemny odgłos ze ludzie zrobia wszystko zeby juz tylko tego nie słyszec:)

Gość gość
Nic się nie stało, ze karmiłaś piersią niemowlaka. Piersi do tego zostały stworzone. Jeszcze 100 lat temu nie było żadnych mlek modyfikowanych i aby dziecko żyło potrzebne było mleko matki. A ta kobieta z kolejki ma pewnie jakieś kompleksy i przez to tak okropnie się odezwała. A do osób, które mówią, że elegancka kobieta nie karmi publicznie: czasem nie ma innego wyjścia. Dziecko płacze, nikt łaskawie nie przepuści w kolejce i co ta biedna matka ma robić. zastanówcie się nierozsądni komentujący.