Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie na fejsie podpisuja swoje zdjecia....

Polecane posty

Gość gość
Mnie irytuje podpis"nudzi mi sie sie"-to wez sie k***a do pracy!

Gość gość
Ale z Was zazdrosne robale. Nie pasuje Ci taka osoba to usuń ze znajomych i już. Macie również opcję nie obserwuj i posty danej osoby nie wyświetlają się na waszych tablicach. Irytują Was zakochańce i słitaśne dzieciaki - bo nie jesteście w związkach i dzieci nie macie. Typowi zazdrośni Polacy.

Gość gość
i oczywiście znane u wszystkich fotografowanie jedzenia, o maj god :O mąz jednej babki sfotografował taki obleśny makaron polany jakaś ciapą i pisze że wrócił z pracy i je to bo żonka jeszcze w pracy i nie przyrządziła mu i nie podała a później druga fota i makaron z jakąś inną ciapą i napis - żonka wróciła z pracy i podała mi cos porządniejszego i usmieszek :) buhahaha jakby mój takie brednie pisał to bym mu przez łeb zdzieliła a ten znajomy ma te michy sfotografowane już chyba 2 lata i cały czas są na pierwszym planie normalnie paw :O

Gość gość
O jaaa. Dobry link. Kopara opada :D

Gość gość
Link powyzej - kwintesencja tematu. Prosze o wiecej. Niestety nie mam takich znajomych. :D :D

Gość gość
Ja pitole. Co gorsze toto sie rozmnozylo i rozmnaza dalej :|

Gość gość
ten link powyżej to chyba najgorsza możliwa patologia jaka istnieje... nigdy się nie spotkałam z czymś bardziej obciachowym niż ta dziewucha. I ona ma dzieci!!! Założę się, że utrzymujemy ją z naszych podatków.

Gość gość
Znam takie profile... Identyczny styl prowadzenia profilu.... Wywalilam ze znajomych. Co gorsze nie jedyna taka... Ich jest pelno. Fb to coekawy przekroj spoleczenstwa.

Gość gość
Pamietam jak w podstawowce zakladalo sie zeszyty w ktorych na 1.str zadawalo sie iles tam pytan i potem dawalo kolegom zeby wpisywali odp. Ostatnie to bylo prawie zawsze "wklej swoje zdj". Nikt nie chcial, pisali ze brzydko wychodze, ze sie wstydzi itp. A teraz ci sami ludzie z podstawowki wrzucaja takie tragedie na fb, ze nie do pomyslenia...

Gość gość
Ludzie obnażają sie ze swojej prywatności bo ten swiat zmierza do całkowitej kontroli i wszystkie serwisy/programy itd. pomagają w takim procederze. Mam konto na fb bo prowadzę tez firmę i mam na jednym jakby, ale nie dodaje tam zdjeć co chwile ani swojego dziecka ktore siedzi na nocniku albo jest brudne z czekolady...czy nie wypisuje do meza jakis sentencji...albo te oznaczanie na zdjęciach czy zameldowanie sie...choć hitem sa ludzie którzy robią zdjęcia jedzenia...starają sie byc tacy "hamerykanscy" Takie tam/dziubek/kto wtajemniczony ten wie/wspaniali/kocham/moj/my/nasze itd no rzyg...

Gość gość
Ta laska z linku wyżej faktycznie przegina z opisami, ale generalnie lubię sobie poczytać różne rzeczy o innych, pośmieję się czasami itd. Jak pracowałam 2 lata zagranicą i wróciłam to mama mi mówi co tam słychać w rodzinie itd, a ja mówię przecież to wszystko wiem, skąd, z " fejsbuka "haha

Gość gość
patologia zawsze będzie patologią ale mi bardziej chodzi o takich normalnych ludzi, co w życiu uchodzą za ok a na fb robia z siebie debila czyli wiadomo, foty żarcia, jakis wydarzenia i do faceta - kocham się skarbie , miłośc jest słodka a on jej pisze na profilu - kocham cię żoneczko , nie mam pojęcia po co to , przeciez sie widzą dzien i noc i moga to sobie powiedzieć debilne komplementy itd itd itd

Gość gość
ktoś w życiu jest normalny a na fb dostosowuje sie do jakiegoś kretynskiego świata i przesiąka jakimś stylem durnoty np jak można w każdy weekend informować gdzie się wychodzi i odnośniki do danego lokalu i odnośniki do osób z którymi sie idzie, na ch/j to robi ? bo ja nie mam pojęcia albo znajoma która ma córki nastoletnie próbuje byc na siłe cool pisze często zaczynając "taka sytuacja" i w ogóle taka jak ktos powiedział wyżej - hamerykańska że jak zbliżysz sie do niej to ci się w telefonie roaming włącza.

Gość gość
14.41 pisze się dziÓbek! RZYG.

Gość gość
Moi dawni znajomi, z którymi się wychowywałem i grałem w piłkę, mają w znajomych po 500-700 osób. A niektórzy to piszą, z moją niunią, śliczie, pięknie, ładnie. Nie mówiąc już o znajomych ze szkół.

Gość gość
gość dziś Pamietam jak w podstawowce zakladalo sie zeszyty w ktorych na 1.str zadawalo sie iles tam pytan i potem dawalo kolegom zeby wpisywali odp. Ostatnie to bylo prawie zawsze "wklej swoje zdj". Nikt nie chcial, pisali ze brzydko wychodze, ze sie wstydzi itp. A teraz ci sami ludzie z podstawowki wrzucaja takie tragedie na fb, ze nie do pomyslenia... x Słuszna uwaga! I to jest właśnie TA ZMIANA w kulturze, obyczajowości. Rzeczywiście, kiedyś ludzie mieli odruch obrony swojej prywatności i więcej dystansu do własnej osoby. Przynajmniej głupio było się tak chwalić. Dzisiaj? Odstajesz gdy się nie zachwalasz, robiąc oczywiście z siebie idiotę :D

Gość gość
Jestem rocznik 86 i tez mialam taki zeszyt tzw "zlote myśli", to byly fajne czasy,pamiętniki, prawdziwi znajomi, życie w realu a nie na fejsie.

Gość gość
te zlote mysli to fajne byly a teraz wstawiaja zdjecia jak siedza na kiblu no ludzie gdzie ten swiat zmierza

Gość gość
ja z rocznika '90 też pamiętam te zeszyty

Gość gość
Ja z rocznika 91. Gdy chodziłem do podstawówki i gimnazjum, grało się w piłkę, telefony komórkowe to były cegły. Teraz wszyscy w domach zamknięci przed komputerem.

Gość gość
nastala era pustakow

Gość gość
Nie wierzę. Żal mi tego dzieciątka.

Gość gość
Patologia.... Powiedzcie mi czy to szpan, czy serio ci ludzie tacy sa? Co to za pokazowka? To az boli

Gość gość
A kiedyś byli inni? Natura ludzka się nie zmienia. Zmieniają się tylko warunki i okoliczności. Kiedyś była dużo większa presja społeczna, także rozmaitych instytucji jak szkoła, aby utrzymywać pewien poziom kultury w relacjach pomiędzy ludźmi. Ludzie robili sobie świństwa, plotkowali, obrażali się nawzajem, ale było to piętnowane i niedopuszczalne na szerszym forum. Nie było fb, for w necie, nie było netu. Najwyżej ludzie mogli się obrażać pomiędzy sobą. Teraz szkoła odpuściła, ludzie boją się na ulicy zwrócić byle gówniarzowi uwagę, że drze mordę, bo zaraz wkroczy jego szanowny rodzic i też rozedrze pysk, dookoła chamstwo wylewa się z telewizji, także muzyka promuje prymitywizm i chamstwo, jak być cool i dissować frajerów... Czyli wolno, prawie wszystko. Taki syf.