Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie są okropni dla matek z dziećmi

Polecane posty

Gość gość

Jechałam dziś komunikacją miejską z 4 letnią córą. Nie było wolnych miejsc to poprosiłam panią czy mogłaby mi ustąpić. Wzięła swoje torby i ustąpiła. Usiadłam, wzięłam na kolana swoje zakupy. Spytałam grzecznie panią obok czy ustąpiaby miejsca córce, nóżki ją rozbolały a ta odmówiła, uwerzycie? Spytałam ją czy ma sumienie a ten babsztyl odparł żebym wzięła ją na kolana, i że dziecku nic się nie stanie :( patologia, ręce mi opadły :(

Gość gość
a czy ktoś ma obowiazek ustępować miejsca twojemu dziecku czy tobie?? zakupy musisz trzymac na kolanach, nie mozesz postawić ich na podłodze?? wyobraż sobie, ze nie jestes pępkiem świata i nikt nie ma obowiązku zwracac na ciebie uwagę

Gość gość
Ciesz sie, ze na mnie glupia raszplo nie trafilas w tej komunikacji, bo nie dosc, zebym nie ustapila to bym ci naj***la kopow do doopy i dostalabys nauke. Odchodz swojego dzieciaka skoro nozki rozbolaly czterolatka, no k***a tragedia, caly autobus wstac powinien, bo idzie z****** matrona matka polka.

Gość gość
jestem matka ale ty masz niepokolei w glowie. dzieciaka trzeba bylo posadzic,a nie z dupa sie rozsiadlas. twoja wygoda na pierwszym miejscu,co nie?

Gość gość
Kobiecie powinno się ustępować w końcu to one rodzą dzieci zresztą za samo bycie kobietą powinno mieć się jakieś plusy tak jest w każdym cywilizowanym kraju!

Gość gość
ciekawe w ktorym cywilizowanym kraju. nie badz bardziej smieszna niz juz jestes

Gość gość
0/19473427483565

Gość gość
i dobrze i powiedziala. moze ta osoba byla zmeczona? nie musi ustepowac twojemu bachorowi jak ci nie pasuje jezdzij samochodem

Gość gość
nastepnym razem zamów taxi,ksiezniczka wsiadła,wszyscy z siedzeń hehehe.Takie panny z dzieckiem,sfrustrowane to najgorszy typ wiecznie pokrzywdzone.

Gość gość
prowo, ciekawe, ale oczywiste więc tylko 4/10

Gość gość
Racja jest po stronie tej babki, która nie ustąpiła. Mogłaś wziąć dziecko na kolana, a zakupy położyć na podłodze. Albo posadzić dziecko tam, gdzie sama usiadłaś. Zresztą to raczej ze względu na twoje dziecko ustąpiła ci ta pierwsza.

Gość gość
kretynka zamow sobie taryfe jak w autobusie nikt ci nie ustapi bo nie ma powodu a tamta ustapila ci zeby dzieciak mogl usiasc a nie ty zes d**e rozsadzila

Gość gość
gość dziś Kobiecie powinno się ustępować w końcu to one rodzą dzieci x buhaha nie rozsmieszaj mnie.A rodzenie dzieci to jakas zasluga ?

Gość gość
Słabe prowo.

Gość gość
Jakie prowo? :( moja sylwunia popłakała się w tym autobusie :( nie położyłabym tych zakupów bo nie było miejsca. Naprawde, same nie macie dzieci i takie głupoty wypisujecie :/

Gość gość
Prowo zapewne jakiejś kolejnej idiotki z fobią anty-dzieciową, która próbuje ośmieszyć matki. Żenada.

Gość gość
to trzeba bylo dzieciaka posadzic a nie sie krolewno rozsiadlas!! jak nie pasuje bylo taksowka jechac

Gość gość
prowo, krowo :P

Gość gość
Kultura wymaga aby ustępować, czy naprawde stałoby się coś tej pani? Ona zachowała się jak królewna i miała gdzieś moje zmęczone dziecko :( jesteście nienormalne, same jesteście prowo, psycholki!

Gość gość
nikt nie ma obowiazku ci ustepowac. niby z jakiej racji? zrobilas se bachora to twoj problem bylo usiasc na podlodze

Gość gość
Mam nadzieje ze to prowo. Nie rozumiem jak można być tak bezczelna i rozczeniowa. Dziecko trzeba było posadzić a samej stać z torbami. I nie kłam ze zakupów nie moglas sobie położyć miedzy nogami. Zawsze tak robie

Gość gość
PROWO, nie łykać, jak pelikany

Gość gość
już się tak nie ekscytujcie, prowo jest tak czytelne, że aż razi w oczy

Gość gość
Może i prowo, ale ostatnio sama widziałam, jak kobieta wsiadła do autobusu z dzieckiem i zakupami. Poszła tam, gdzie są cztery miejsca, dwa były wolne, a na przeciwko na dwóch siedzieli ludzi. Ona na jednym usiadła, na drugim postawiła zakupy a do ludzi z naprzeciwka, czyby któreś z nich mogło dziecku ustąpić, bo zmęczone. Więc zdarzają się takie królewny.

Gość gość
A mnie i tqk zaskakują wasze odpowiedzi bo dziecku miejsca sie nie ustepuje. Ustepuje sie matce która ewentualnie powinna wziąć dziecko na kolana. Gdybym ja ustapila matce a usiadloby dziecko to bym je przegonila i spowrotem zajela swoje miejsce. Jak dorosla osoba może ustąpić dziecku???