Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie że warto kupić pas wyszczuplający?

Polecane posty

Gość gość

Właściwie nawet nie wiem, czy mam na brzuchu tłuszcz, czy tylko nadmiar skóry, jest miękki i ma za dużą objętość. Ćwiczę, ale to chyba nie podziała, bo nawet jak wyrobię mięśnie, to będą zasłonięte tą warstwą, przydałoby się ujędrnienie, ale nie mam cierpliwości żeby się smarować jakimiś specyfikami ani nawet za bardzo czasu na jakieś masaże czy coś. Pomyslałam, żeby kupić pas wyszczuplająco-ujędrniający. Myslicie, że to może pomóc? (Proszę nie pisać o diecie i ruchu, ruszam się, a nie chodzi mi o schudnięcie, bo tylko brzuch jest moim problemem, a raczej brak jędrności)

Gość ewwcia866
Ale czemu ma taki pas służy, tylko ukryciu. A nie lepiej pozbyć się defektów? Ja byłam ostatnio na zabiegu Maximus w Skin Concept na Branickiego w warszawie i polecam.

Gość gość
ta warstwa, o której piszesz ktora zakrywa Twoje 'rzekome' mięśnie to tluszcz. musisz stosowac odpowiednia diete, jesli chcesz sie tego pozbyc. brzuch robi sie w kuchni, nie na silowni.

Gość gość
według mnie nic nie zastąpi ćwiczeń, które nie tylko wyrzeźbią sylwetkę ale i poprawią samopoczucie ;)

Zastosuj dietę podejdź na siłownie porozmawiaj z trenerem on tobie podpowie jakie ćwiczenia musisz wykonywać by wyrzeźbić swoje ciało, i nie będzie potrzebny pas wyszczuplający, latem zapocisz sie w nim.