Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam bo lubię

Polecane posty

Betulko czy podrzucisz mi jutro szczawiowa :) Zbierzesz się uda ci się ulkowac z przeprowadzka najgorzej coś zacząć później już idzie.

Vanilko :-D, masz jak w banku szczawiową z młodziutkiego szczawiu i dorzucę pyszne jajeczka wiejskie :-). Smacznego!

jak zwykle nie widać Teklo przypomnij mi jak się nazwywa do badanie co miałaś od gina na witamnie D czy jak to było.

u nas tez raz w tygodniu pan jajkami przyjeżdża a ma bardzo dobre, owoce sezonowe ziemniaki taki mały warzywniak

Mam taki problem. Przez te 30 lat mieszkania w szeregówce namnożyło mi się mnóstwo rzeczy - bibelotów, książek, różnych rzeczy. Wiem, że dużo jest zbędnych ale dużo jest takich emocjonalnych. Bardzo nie chciałabym zagracić nowego. Będzie problem...

Mi też się marzy mały domek , ale jesteśmy na etapie szukania działki , tak myślimy o naszej młodzież jak co to będą mieli kasę ,jak m przyleci to mamy parę do oglądania. Ale ostatnio nie dało rady ,bo byliśmy chorzy.

Chociaż teraz tez dużo żeśmy ogarnęli co nie potrzebne wystawiłam obok kontenera Jeszcze chłopaków strych czeka ,bo mamy taki niski ze na kolanach lub suwanie pupcią:P:)

Nam Vanilko niektórzy stukają w czoło - że wariaci jesteśmy i wybudowalismy na stare lata dom. Ale mam nadzieję na spokój i wygodę. Nawet nazywamy go "dom spokojnej starości" -)

:-), Teo gdy mieszkał w 3 - mieście miał taki stryszek. Wchodziło się tam na kolanach (drzwiczki były przy podłodze). Nazywali go "rumunia" - oj! było tam sprzątania przed wyprowadzką :-D

Powiem ci Betulko,ze kuzynka m tak kupili działkę potem się wybudowali, i teraz najwięcej czasu spędzają, że nawet mówili ,że mieszkanie w bloku sprzedadzą. Teraz mają swój kawałek raju tak mówią.

Na to liczymy Vanilko - będę miała słoneczny dom, będę wygrzewała stare kosteczki. Tutaj gdzie mieszkam mam mało słońca. Teraz tylko muszę modlić się o zdrowie i szczęśliwą starość.

ja mam pokój z tarasem słoneczny wygrzewamy z m kosteczki,masz rację ja zawsze mówie jak będzie zdrowie ,bo to najwazniejsze

Vanilko możesz przyssać się do lodówki zapraszam na lody :D Betulko nam też co niektórzy się dziwią, że na stare lata poszliśmy na wieś :D Ale za to mamy ciszę i spokój, a nie nad głową wrednych sąsiadów biegających po mieszkaniu na bosaka :P Tekla ja na razie na działce mam tylko śliwki i jabłonki, będę dopiero w tym roku próbować powoli zagospodarować :D

Wypad nad morze planujesz na chwilę, ja po cichutko tez myślę ,nawet mogłabym wróci tam gdzie byliśmy w tamtym roku

My niestety tutaj gdzie mieszkamy musielibyśmy ustawić leżaczki na ulicy przed domem - na tarasie słońce jest tylko o świcie :-p

Fruwająca :-) My mamy domek w mieście ale na szczęście daleko od głównych ulic. Głośno krzyczą psy okoliczne, czasem krzyknie bażant :-)