Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam bo lubię

Polecane posty

Zerkam czasem na gigantów...ale chyba tak bez większego zainteresowania. Czasem szkoda i tych dzieciaków - ale chyba same tego chcą ;-)

Wiesz mi się wydaje ,że to rodzice bardziej chcą chociaż naprawdę szkoda dzieciaków

Vanilko :-) ptaszków u mnie bez liku, czasem obok lisy przemkną i sarenki też się pojawiają. Tzn. tam na Polnej bo tutaj tylko ptaszki - nawet myszołów się pojawia czasem.

myszołowów tez można spotykać ,a sępy to krążą u mnie A jemioły na drzewach.

Zulka trochę lodów od fruwające wsunęliśmy ,trochę przyrodzie ,o działeczkach,troszeczkę o tych dzieciaczkach z gigantow

Fruwająca, myszołów 2 razy siedział u mnie na poręczy tarasu - pilnował karmnika bo było dużo potencjalnych ofiar :-p

Betulka olać tych śmiejących się, najnormalniej Wam zazdroszczą:o sama chciałabym bardzo mieszkać w takim domku wolnostojącym. Fruwająca moja sąsiadka z góry jest głuchoniema, przed wyjściem do pracy o 4.50!!! robi obchód po mieszkaniu w butach na obcasach - stuka niemiłosiernie i zawsze mnie obudzi:o

Zulka zdążyłaś nie musisz bidulko sama do siebie nawijać :) Vanilko ja też uważam, że niektórzy rodzice sami pchają dzieci, a potem rozpacz jak odpadną, więc ja tego nie oglądam :P

Siostra oby było tak jak jest, ostatnio trochę podłamana była ,bo przed świętami zmarł chłopak ,po tym samy co ona został zona i córeczka miał 39 lat. Było dużo ludzi na pogrzebie ,bo go wszyscy znali. Ale trzyma się.

wracając do sąsiadów z góry, oboje są głuchoniemi (tylko nastoletnia córka jest zdrowa). ona jak pisałam lata w butach, on z kolei całe życie remontuje chatę:o i nie ma dla niego znaczenia czy to dzień powszedni czy niedziela:o ostatnio stukał w niedzielę wielkanocną:o i jak już zacznie to kończy dokładnie o 22. masakra jakaś

oglądam za to masterchefa juniora. tam chyba specjalnie odpada dwoje jednocześnie, żeby jednemu nie było przykro;):P

Też siostrze musieliśmy tłumaczyć , bo chciała iść na pogrzeb czy ma iść czy nie ,bo mam tego chłopca tak mówiła a wasza dobrze wygląda i tak mówiła ,ze ona nie wiem ,ale wytłumaczyliśmy i poszła. A tez zależy od dni tez ma słabsze i gorsze, jeszcze teraz trochę stresu z babcią. Ktoraś z was Agenta ogląda mnie córcia w to wciągnęła.

Fruwająca, ja też raczej nie oglądam gigantów, czasem coś zerkam. Zawsze oglądałam Master Chefa ale tego dziecięcego nie...

Vanilia jakoś nie wciągnęłam się w agenta, nic właściwie więcej nie oglądam, a jak już to niesystematycznie, np. rewolucje Gesslerowej - czasami zerknę jak wrzeszczy:P