Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usg połówkowe., czy nie będzie za późno.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z lekarzem prowadzącym ciąże. Ostatnio badał mnie w 15 tc, potem w 20 byłam z wynikami krew,mocz ale wizyta trwała 5 minut, lekarz obejrzał wyniki po czym mnie nawet nie zbadał, na usg połówkowe stwierdził , że jest za wcześnie. Teraz jestem w 25 tc,byłam na obciążeniu glukozą( wyniki mam dobre) ale czekam dalej na wizytę i usg, ma odbyć się w przyszłym tygodniu- chyba ,że lekarzowi coś wypadnie to znowu wszystko sie odciągnie. Były już sytuacje, że w dniu wizyty dowiedziałam się , że lekarz jednak będzie za tydzień.Zaczynam trochę panikować czy nie będzie już za późno na usg połówkowe i może powinnam w tym tygodniu pość prywatnie do innego lekarza.

Gość gość
połówkowe robi się między 18-22 tc

Gość gość
Nie prawda ja miałam w 25 tyg polowkowe

Gość gość
i było wszystko dokładnie widać?? martwię się,że lekarz nie obejrzy dokładnie wszystkiego tak jak powinien Albo zrobi to w 15 minut. Z drugiej strony pójdę w tym tygodniu do innego lekarza prywatnie, to w przyszłym prowadzący i tak zrobi swoje usg. Chyba to nie zdrowo dla dziecka tak często. Tyle już różnych opinii przeczytałam że sama nie wiem co zrobić.

Gość gość
usg nie jest szkodliwe dla dziecka, weź pod uwagę, że czasami kobiety na patologii ciąży mają je co kilka dni