Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie najtansze sloiczki dla niemowląt?

Polecane posty

Gość gość

W rossmanie patrzylam, alechyba nie sa najtańsze. Tesco, inny market? Ktos sie orientuje?

Gość gość
Warszawa delikatesy 15 groszy taniej !!!

Gość gość
Cha cha, bardzo smieszne :-)

Gość gość
W biedronce

Gość gość
najtaniej zrobic samemu.

Gość gość
Qurfa jak nie stac Cie na jedzenie ze słoika dla dziecka to rusz zad i ugotuj sama a nie chodzisz i szukasz gdzie 5gr taniej

Gość gość
ja pierdziu,ugotuj sama i przemiel blenderem,co w tym trudnego,zdrowiej dla dzieciaka i taniej napewno

Gość gość
ja gotowałam dziecku,spokojnie możesz dac,marchewke,ziemniaczka i miesko,zblenderowac i masz obiadek,a nie kupowac

Gość gość
Oczywiscie, ze bede gotowac wlasnemu dziecku, ale pierwsze pokarmy podam ze słoików, bo mam nadzieje, ze warzywa tam sa z kontrolowantch uoraw

Gość gość
warzywa z kontrolowanych upraw ?? :D :D zwłaszcza żarcie ze słoika które ma 2 lata ważności. na lenistwo i brak wiedzy nie ma rady

Gość gość
Jesteście nienormalne. Dziewczyna pyta, gdzie są najtańsze a wy wyskakujecie z "dobrymi radami" jak stado starych, złośliwych dewotek. Nie dziwię się, że teściowe was nie lubią :D

Gość gość
No to co, mam kupic marchew na targu czy w markecie i ja ugotowac i podac?

Gość gość
w lidlu są za 2,5 obiadki

Gość gość
mnie tez rozwalaja takie teksty "warzywa z kontrolowanych upraw", a te sloiczki jak dlugo sa wazne?myslicie,ze same wrzywka tam sa? no nie. kochana kupuj warzywa,gotuj,blenduj, naparwde to jest najlepsze dla dziecka a nie wierzysz w reklamy.

Gość gość
15:50 - a słyszałaś kiedyś o pasteryzowaniu????

Gość gość
Skoro tak mowicie, chociaz boje sie, ze te warzywa z targu sa nawozone itd, a w sloiczkach choc cien nadziei, ze jest to cos dobrego. W piradnikach na piczatek zalecaja sloiki, a wlasne produkty, tylko gdy mamy pewnosc, ze sa bez wspomagaczy

Gość gość
autorko jest taka strona promo baby i tam sa codziennie aktualizowane promocje z różnych sklepów ja zawsze poluje na promocje pampersów i mleka .

Gość gość
Ja tez na początku daje sloiczki, mimo ze dużo gotuje i nie chodzi tu o lenistwo. Przynajmniej musza miec jakieś certyfikaty i sa kontrolowane, a te warzywa z marketu to jest jakaś masakra, zwłaszcza o tej porze roku. Rozmawialam ze znajomym pediatra i tez mi polecal na początek sloiczki. A jesli chodzi o pytanie autorki to nie wiem, ja kupuję w rossmanie

Gość gość
No chyba ze macie wlasne gospodarstwa albo znacie kogoś kto ma

Gość gość
zależy gdzie jest promocja tam kupowałam, często w rossmanie są promocje, w tesco

Gość Jedynaczka4
Kupuję warzywa ekologiczne z opisem, szczegółową informacją.Sama gotuje dla dziecka.Nie mam zaufania do słoiczków i kupowania w marketach.

Gość gość
Warzywa z certyfikatami sa w tych sloiczkach ekologicznych, a te nie sa najtansze. Te zwykle nie maja warzyw z ekologicznych upraw wiec placisz za to co dostaniesz, za jakosc. Nie ludz sie ze sloik za 2zl z aldiego bedzie zdrowszy dla dziecka niz domowy obiad.