Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

not found

Polecane posty

Gość gość
Dobra ,biorę. Skąd jesteś?

nie masz przeklinać, przeklinających lubią tylko nieliczne dziewczyny. Masz być normalny, zaprosić do kina, na spacer ... rozmawiać o pogodzie, obejrzanym filmie ...

Gość gość
Ja już się tutaj naprodukowałem, teraz twoja kolej, ze względów na anonimowość nie podam miasta, ale jak napiszesz gdzie mieszkasz to powiem czy blisko czy daleko XXX Ok, wybacz nie przesiaduję tu aż tyle,żeby śledzić każdy twój wątek. Małopolska.

Gość gość
inaccessible w jakim wieku odkryłeś, że jesteś homo? od zawsze tak było czy podobały ci się kiedyś kobiety tzn. byłeś wcześniej niezdecydowany?

Gość gość
z ciekawości, spokojnie, nie zamierzam cię nawracać czy coś ;)

Gość gość
Może podaj maila, to porozmawiamy. Ja szukam chłopaka do normalnego stałego zwiazku, jestem po studiach i nie brzydka, a jednak nadal szukam.

Gość gość
Naprawde fajny z ciebie facet, nietypowy jak na to forum (masz wyj****e na swoje prawictwo - to fajnie, tutaj wielu ma na punkcie seksu obsesje) wydaje mi sie, ze w koncu jakas poznac, taki fajny chlopak sie nie bedzie marnowal, musisz po prostu znalezc jakas okazje. Ta szkola policealna to dobry pomysl, moze jakas silownia, kurs jezykowy a jak nie to sympatia?