Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilool

Czy można jakoś zapobiec ciągłemu wzwodowi?

Polecane posty

Gość Emilool

Przez cały wczorajszy dzień stał mi penis, czułem się zażenowany. Wieczorem miałem jeszcze kilka serii bardzo bolesnych wytrysków. Penis nadal stoi i w dodatku trochę spóchł, nie wspominając o jądrach. Są może na to jakieś naturalne, domowe sposoby, które mogą mi pomóc? Oczywiście mam umówioną wizytę, ale chcę sobie do tego czasu ulżyć.

Gość gość
Stań przed lustrem i dokładnie zobacz co z nim nie tak. Poproś swoją partnerkę o delikatny masaż z użyciem żelu intymnego. Wytryski pojawiają się pewnie po naciśnięciu jąder. Sprawdź to. Podczas masażu będziesz musiał to trochę powstrzymać lub nałożyć cednik. Pewnie będzie cię to bolało, ale dla większego komfortu niech zrobi ci to w wannie albo pod prysznicem.

Gość gość
Jak lodu przyłożysz to zmniejszysz obrzęk, ale sprawisz, że wytryski będą praktycznie ciągłe.

Gość gość
No i wspominam, że po lodzie wytryski będą silne i bardzo bolesne.

Gość Doświadczonywsprawie
Bzdury. Po lodzie penis oklapnie mu jak rozpompowany balonik. Ja tak miałem. Tylko potem nie chciał mi stanąć i zażyłem dużo leków na potencję i stał jak skała, ale piekielnie bolał i skończyło się na tym, że moja partnierka przestraszona odwiozła mnie nagiego do szpitala.