Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

emocjonujecie się księżną kate czy nie

Polecane posty

Gość gość

ja jestem na L4 i ciągle zaglądam czy zaczęła rodzić czy nie, jakoś mnie to bardzo interesuje a Was?

Gość gość
Nic mnie to nie obchodzi. Bawi mnie tylko, że UK ma taki specyficzny towar eksportowy, jak przygody swojej śmiesznej rodziny królewskiej :D Pozbyli się lepszych marek, jak Mini, to została im zużyta monarchia :D

Gość gość
a ja jestem ciekawa kiedy urodzi, jakie duże będzie, czy chłopiec czy dziewczynka itd. A w ogóle to bardzo lubię kate.

Gość gość
Rozumiem, że jako kobietę, interesuje cię ciąża innej kobiety. Ale za co ją lubisz? To jakaś obca baba, która nie ma niczego w sobie ciekawego, tylko pochodzenie i pozycję, zupełnie zresztą dzisiaj sztuczną.

Gość myrevin
A kto to jest? :o

Gość gość
lubisz ja :) to wy sie znacie? nie obchodzi mnie Kejt a jak juz bym miala sie interesowac ksiezniczka to mam powiedzmy swoja a nie obca z UK ( bo ma mam podwojne obywatelstwo )

Gość gość
Ja nie :) ale rozumiem, że dla Brytyjczyków rodzina królewska jest podobnie ważna, jak dla nas np Jan Paweł II :)

Gość gość
Pochodzenie? Ale ona przecież nie ma arystokratycznego pochodzenia, tylko jej rodzice mają duży sklep internetowy.

Gość gość
Nawet nie wiedziałem, że jest plebejuszką :D Bardzo mnie śmieszyła ta histeria na punkcie Diany, szczególnie po jej śmierci. Kobiety zupełnie nudnej i niedojrzałej do roli jaką dostała, przyjęła. Wcale się nie dziwię, że Elżbieta jej nie lubiła. No cóż, tak zdycha idea monarchii :D

Gość księżunio Willy
Mnie intersesuje kiedy wreszcie mi urodzi ta córkę. To juz tydzień po...

Gość gość
nie rozumiem jednego, piszą, że dziecko ma się urodzić 25 kwietnia, ja rozumiem jakby miała być cesarka ale skoro ma rodzić naturalnie to skąd wiedzą kiedy się urodzi, ja rozumiem, że to błękitna krew, protokoły ale kiedy się dziecko urodzi nie da się przewidzieć.

Gość gość
A o wywolywaniu porodu to nie slyszalas???

Gość gość
ja się tym interesuję

Gość gość
może juto urodzi

Gość gość
tak, słyszałam o wywołaniu porodu, sama także rodziłam i widziałam w szpitalu dziewczyny, które dostawały kroplówkę za kroplówką i nic to nie dawało, nie zawsze da się na zawołanie wywołać bo MUSI być ta data, poza tym skąd wiedzieli, że nie urodzi się wcześniej?? No chyba, że ma termin na później, np. początek maja i chcą na chama wywoływać właśnie, żeby był ten 25 ale dla mnie to debilne!! Chyba dziecko i jego zdrowie ważniejsze od tego, żeby oni nie wyszli na idiotów!

Gość gość
no widzisz raczej wazniejsze jest zeby ONI nie wyszli na idiotow

Gość gość
kiedy ona w końcu urodzi??