Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo anonimowy

Anonimowosc w necie

Polecane posty

Gość bardzo anonimowy

Dobrze jest byc anonimowym w internecie. Moge robic co chce bez zadnych konsekwencji. Pisac co mi sie podoba i wstawiac jakie chce materialy i nikt mi nic nie zrobi hahahahhahhah. Cos cudownego. Tez macie tak jak ja ?

Gość gość
Tak ci sie tylko wydaje :)

Gość bardzo anonimowy
Nie wydaje mi sie. Ja to wiem.

Gość gość
sprawa jest bardzo prosta i trudna jednocześnie prosta bo jeśli ktoś zada sobie trochę trudu i przestrzega konsekwentnie określonych zasad i korzysta z właściwego oprogramowania to oczywiście może być namierzony ale często kosztem olbrzymiego nakładu pracy i wysiłków i to niekoniecznie jest zawsze możliwe co doskonale pokazują sprawy pedofilskie gdzie całe świetnie przygotowane sztaby policyjne są bezradne wobec ludzi istniejących w sieci tak naprawdę jedynie w sprawach kwalifikowanych jako zagrożenie państwa politycznych wyciąga się największe informatyczne działa bo kosztuje to wiele pieniędzy i zachodu także ktoś przygotowany i świadomy może pisać co chce i będzie praktycznie bezkarny praktyka jest jednak taka że forumowe trolle najczęściej nie są tak konsekwentne w ochronie własnej d**y :D

Gość mortifer
Anonimowość daje nam władzę, której nie potrafimy udźwignąć. Przy "anonimowości" pokazujemy jak blisko jesteśmy spokrewnieni z małpami kopulującymi z matka i bratem. Internet daje nam możliwość kłamstwa bez wyrzutów sumienia. Ponieważ człowiek. JA, TY. Co głupiego napiszemy poprawimy, a życie to całkiem co innego.

Gość bardzo anonimowy
ja korzystam z jednego sposobu ktory zapewnia mi 100% anonimowosci. Nikt nie jest w stanie mnie namierzyc.

bardzo anonimowy, dobrze. Z palaczem nie należy się kłócić, a ino patrzeć jak długo pożyje.

Gość gość
Idę Ci order z ziemniaka wyciac

Gość gość
Dzieki :)

Gość Tatry
10:00 jaki to sposób?

Gość bardzo anonimowy
Odpowiedni sprzet i oprogramowanie i jestes nie do namierzenia. IP, MAC adres, wszystko na nic.

Gość gość
Podnoszę :)

Gość gość
Chodzi o bezpieczną przeglądarkę na literę T.? Już została rozpracowana, dlategojużdawno ograniczyłem się z wyskokami z niej. :p

Gość bardzo anonimowy
Tor to tylko 30 % sukcesu. A ja mam 100%